BABA D.O.O

kriss147

kriss147

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:1
  • Naziv biznisa:
    BABA D.O.O
  • Vlasnik:
    Kristina Marković (211-095)
    S obzirom na to da nemamo skladište, svu ribu skladištimo u hladnjači naše firme.
  • Opis poslovanja:
    Osnovna delatnost BABA D.O.O obuhvata organizaciju i razvoj aktivnosti vezanih za sportski i rekreativni ribolov. Poslovanje uključuje nabavku, prodaju i distribuciju ribolovačke opreme, pribora i prateće opreme, kao i prodaju i preprodaju ribe na veliko i malo. Distribuciju ribe vršimo svuda po gradu, čak imamo i mogućnost isporuke i na kućnu adresu. Cilj našeg poslovanja je da kroz kvalitetne proizvode, pouzdanu uslugu i profesionalan pristup zadovolji potrebe svojih klijenata i doprinese razvoju ribolovačke zajednice.
  • Usluge/proizvodi:
    U ponudi imamo širok asortiman ribolovačke opreme, kao i veliki izbor svih vrsta ribe.
  • IC priča/narativ:
    Od malih nogu sam bila zaljubljenik u prirodu i ribolov. Prve ribolovačke korake sam napravila uz porodicu, a vremenom je hobi prerastao u veliku strast. Nakon godina provedenih na rekama i jezerima, stekla sam iskustvo u izboru opreme, tehnikama ribolova i radu sa ljudima koji dele istu ljubav prema ovom sportu. Vođena željom da svoje znanje i iskustvo prenesem drugima, osnovala sam firmu koja se bavi ribolovom i ribolovačkom opremom. Moj cilj je da svakom kupcu ponudim kvalitetne proizvode, stručan savet i doprinesem razvoju ribolovačke zajednice kroz odgovoran odnos prema prirodi i sportskom ribolovu.
  • Kontakt IC:
    Tel: +381679562006
  • Slike/logo/reklame:
    7D5E2907 ABFB 43D9 BFBF 3D992E355D91

Personalize

Top Bottom