NA RAZMATRANJU Bug Report | №112

Status
Not open for further replies.
Inas

Inas

Batonga
Igrač
Reaction score:0
0.1 Vaš OOC nadimak / Discord:Inas
0.2 Datum i vreme kada je bug uočen:16.03.2026 6:00
0.3 Server / Lokacija / Situacija:BMRP/VIP tuning

2. Detaljan opis buga
(Napišite jasno i precizno šta se dogodilo.)
Kupio sam 911 turbo i kada sam otisao u VIP tuning da stavim kameleon boju, ja sam je stavio i vozio se sa njom i da ponovo pozovem auto boja je nestala i ostala je standradna boja i kada sam opet otisao u VIP tuning boja se vratila i bilo je stavljeno na toj kameleon boji koju imam na autu i kada izadjem iz VIP tuning boja ostane ali kada opet pozovem auto boja nestane i sve tako u krug.

2.1 Opis buga:Boja kameleon sa 911 turbo nestaje sa auta kada ga pozovem i vraca se na fabricku boju tacnije na boju koja nije kameleon.
2.2 Kada i kako se pojavljuje:pojavi se tada kada pozovem auto preko telefona,
2.3 Da li je bug stalno prisutan ili se dešava povremeno:1 u fazon 20 pozivanja auta je kameleon boja ostala
2.4 Da li bug utiče samo na vas ili i na druge igrače:Utice na mene samo i na moju ekonomiju jer sam platio boju a nje nema

3. Dokazi
(Priložite sve što potvrđuje postojanje buga.)

3.1 Screenshoti / slike:
3.2 Video snimci / replay:
3.3 Log fajlovi ili error poruke (ako postoje):

4. Dodatne informacije / napomene
(Navedite sve ostalo što može pomoći administratorima i developerima da reše bug.)
Posla sam 2 video,prvi video pokazuje to da kada sam pozvao vozilo nije bilo kameleon boje te sam ga odvezao do VIP i pokazao da kameleon jeste stavljen
2.Video pokazuje da sam pozvao auto takodje bez kameleon boje jeste da je u drugoj boji to sam ja nesto testirao.

B

Bogdan Maksimuskin | Gemas

Šmeker
Technical Supporter
Igrač
Reaction score:4
Pozdrav,
Hvala ti na prijavi.
Bice prosledjeno developerima.

Status
Not open for further replies.

Personalize