NA RAZMATRANJU Cedomir Dimic | Vitali

Sumadinac97

Sumadinac97

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ljubisa Sumadinac
- Vaš ID
604-181
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
13:06
- Opis situacije
Na snimku se jasno vidi a i cuje da u toku saslusavanja i Rp-a se koristi discord - deljenje gde preko njega vide da daje informacije te dobija otkaz iz iste - te samim ti je odradjen MG , KRP po meni Administrator nije lepo pregledo zalbu ako je u opste i slusao.Trazim da isti koji mu je dao tokaz snosi posledice
- Dokazi
https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no427.114024/
/

SaboT

SaboT

Opasan lik iz podruma
Chief of Technical Supporter
Deputy Chief Administrator
Igrač
@Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 2 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vasa zalba koju ste postavili - https://forum.bmrp.rs/threads/forum-zalba-na-igraca-no427.114024/
Lice je sarađivalo i davalo vam imena tokom postupka, sve do trenutka kada je, kako ste i naveli, izbačeno iz frakcije. Nažalost, po tom pitanju mi ne možemo ništa preduzeti niti možemo tražiti da se logovi izvlače od strane Dekera, Willa, Conea i Sabota.

Kolega Ivan Klajn i ja smo detaljno pregledali kompletan slučaj te smo, na osnovu svih dostupnih informacija, donijeli odluku da u ovom slučaju nije došlo do kršenja pravila, s obzirom na to da je igrač sarađivao sve do trenutka kada je izbačen iz frakcije.

To u suštini znači da nemamo osnova da kaznimo igrača koji je sarađivao s vama. Takođe, nije u našoj mogućnosti utvrditi odgovornost igrača koji ga je izbacio iz frakcije, zbog čega ne možemo preduzeti dalje mjere.

Sumadinac97

Sumadinac97

Šmeker
Igrač
Izbacen je zbog MG informacije kao sto je lice samo potvrdilo Disckord informacije u vezi igre koliko znam je krsenje pravila samim ti je narusen i RP to svaki igrac zna

Sumadinac97

Sumadinac97

Šmeker
Igrač
4.11.1. Zabranjeno je dolaziti koristeći MG informacije kako biste pomogli prijatelju. Svi koji dođu koristeći MG informacije i svi koji su dali MG informacije zbog kojih su došli dobijaju kaznu. [Demorgan 120 minuta]

4.11.3. Metagaming (MG) – Korišćenje discorda u trenutku RP situacije [Demorgan 90-240 minuta]

4.22. Fail RolePlay (FRP) – namerno ometanje ozbiljnog RP. [Demorgan 120-1440 minuta + Pred]

Evo nekih samo pravila po kojima i drugi admini bi kaznili , pre psotavljanja ove zalbe konsultovao sam se sa adminima koji su sami rekli da ovde ima materijala za kaznjavanje.

Personalize

Top Bottom