ODBIJENO Duća Muerte (288-133)

Status
Not open for further replies.
D

Duca Muerte

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID)
Muerte Duca, 288-133

2. Godine i datum rođenja
16.09.1991

3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
Celo liceLevi profilDesni

4. Pol
Muski

5. Religija
Pravoslavac

6. Nacionalnost
Srpska

7. Roditelji (Puno ime)
Luka Muerte
Nevena Muerte

7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom)

/

8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica)
Polu celav , tetovaze oznacavaju njegov stil zivota, vecinski obucen u stilu familije , Nema oziljak na licu, frizura samo njegova.

9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo)
Poreklo tetovaza je nastalo tako sto se posle svake uspesne misije tetovirao.

10. Obrazovanje
- Srednja saobracajna skola
- Policijska Akademija

11. Stil života:
Zivim brzo i bez trunke straha. Moj dan pocinje kada se drugima zavrsava, ulica je moja kuca a mrak prijatelj. Navikao sam da se krecem kroz senke da ne ostavljam trag. Radecu u BIA postao sam masina, na ulici legenda.

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine)
Bez prvih memorija

11.2. Detinjstvo (3-12 godina)
U osnovnoj skoli nije voleo da se istice. Nije bio vrhunski djak, ali je bio onaj tip koji sve može ako želi samo to retko pokazuje. Ucitelji su primecivali da ima zrelije razmisljanje od vrsnjaka, znao je da precuti, da saceka, da proceni.

Moje detinjstvo nije imalo igracke ni bezbriznost. Ulica je bila ucionica, strah prvi ucitelj. Dok su druga deca ucila tablicu mnozenja, ja sam ucio kada treba cutati, koga gledati u oci i kada nestati. Brat od tetke bio je moj jedini oslonac covek koji me je naucio prvom zakonu prezivkjavanja.

Lojalnost je zivot.

Od tog trenutka taj zakon je postao moja religija.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina)

Srednja skola je bila period kada je Ducina reputacija pocela ozbiljno da raste. Nije bio problematican, ali je bio neko ko se nikada nije povlacio kada bi doslo do tenzije. Njegova obracanja nisu bila fizicka – bila su mentalna, strateska i hladna, pa su zato i ostavljala veci utisak.

11.4. Mladost (18-30 godina)
Sa 18 godina već sam imao vise iskustva sa ulicom nego vecina odraslih. Bio sam hladan, fokusiran i naucen da ne verujem nikome osim bratu od tetke. On je tada vec pravio svoje kontakte i gurao me ka stvarima koje obicni ljudi ne bi smeli ni da znaju .U tom periodu počeo sam da ulazim u ozbiljne situacije obezbedjenja, pracenja, prenosi, posmatranja iz senke. Radis, cutis, nestanes. Bas to je primetila drzava.Sa dvadeset godina regrutovan sam u specijalnu jedinicu put ka BIA se otvorio pre nego sto sam shvatio sta to znaci. Prosao sam treninge koji su gasili emocije i gradili instinkt. Naucio sam kako da koristim tisinu kao oruzije, kako da udjem i izađem neprimetno, kako da zavrsim posao a da nikad ne ostane potpis.

Sa 20 sam regrutovan u specijalnu jedinicu BIA, gde sam naucio da budem precizan i nevidljiv. Paralelno, razvijao sam kriminalnu mrezu. Sve sto radim, radim zbog brata i za njega, on je razlog sto jos uvek drzim vezu sa drzavom.

11.5. Zrelost (30-60 godina)
Ulazak u tridesete bio je trenutak kada sam prestao da budem samo vojnik i senka, postao sam vlastita sila.

Brat od tetke je i dalje moj kompas i jedina osoba kojoj sam potpuno lojalan. Radim poslove za drzavu kada je potrebno, kriminal i moc su moj svakodnevni zivot, a sve sto radim, radim precizno i efikasno.

11.6. Starost (60–80 godina)
Vidi sebe u kazinu, kockca, pored viski, mnogo zena, svi ga znaju, obezbedjenje na sve strane.

11.7. Starost (80+ godina)
/

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi

Sa 30 godina zivim brzo, tacno i bez milosti. To je period zivota kada sam i dalje mlad, ali već imam iskustvo coveka koji je previse toga video.Sve što sam prošao spanske ulice, krv mladosti, BIA operacije koje se ne zapisuju dovelo me do ovoga momenta kada sam najopasniji i najfokusiraniji ikad. Gledam ljude drugacije, zanimaju me samo pare i da budem najjaci.

13. Planovi za budućnost
Sa 30 godina, moj plan za buducnost je jednostavan, ne stati, nego postati nesto sto ni drzava ni kriminal ne mogu da ignorisu.Prvi cilj mi je da prosirim svoje ime iz senke. Ne trazim slavu, ne zelim titule, zelim da svako zna da, kad se nesto ozbiljno desava u gradu, negde u pozadini stojim ja. U javnosti nepostojan, ali u realnosti prisutan u svakoj većoj igri. Za sve se pitam-zovem se za kraj.

14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):

Covek od reci spreman na sve, rad za drzavu, rad za svoju familiju prvenstveno za sebe, sa svoj stil i svoju moc, operacije iz senke, bivsi pripadnik specijalnih jedinica, odlicno rukovannje sa oruzijem, pregovarac iz senke, svaki moguci kontakt u gradu, ali na brata ne dam nikada, gde se pojavim ljudi znaju da je kraj.

Last edited:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je pregledana i PRIHVACENA JE

Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač