K
KingstoNNNNN1337
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Lovro Todorovic
- - Vaš ID
- 347-418
- - ID prekršioca
- 706-424
- - Vreme prekršaja
- 17:07
- - Opis situacije
- Jučer nas je izgazio po autopijaci te krenuo da puca po nama , nakon cega ga je PU uhapsila privela i otisao je u zatvor na par sati da bi se sada vratio prepoznavsi mene i druga Dobrivoja po autu nasem gdje je mene izgazio nisam uspio snimiti , i nakon gazenja je krenuo da nam psuje majke i vrijedja nas zato i pisem ovu temu jer svi znamo da je Dobrivoje dobio ban na mjesec dana prije otprilike mjesec dana , a vas bih molio da ovakve ljude sankcionisete sa servera jer ne zasluzuju da igraju sa svojim ponasanjem sramotno da se neko ovako ponasa u igrici te mislim da vi kao admini trebate da ga uklonite sa servera jer je bas bas toksican hvala vam i nadam se rjesenju ovoga problema lp.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Da je ovo moja zajednica i da je neko ovako toksican da dira neciju obitelj porodicu bez ikakvog povoda pa cak i da ga ima ne smije to govoriti od mene bi dobio PERMU i nikad vise ne bi dosao nazad...
Jučer nas je izgazio po autopijaci te krenuo da puca po nama , nakon cega ga je PU uhapsila privela i otisao je u zatvor na par sati da bi se sada vratio prepoznavsi mene i druga Dobrivoja po autu nasem gdje je mene izgazio nisam uspio snimiti , i nakon gazenja je krenuo da nam psuje majke i vrijedja nas zato i pisem ovu temu jer svi znamo da je Dobrivoje dobio ban na mjesec dana prije otprilike mjesec dana , a vas bih molio da ovakve ljude sankcionisete sa servera jer ne zasluzuju da igraju sa svojim ponasanjem sramotno da se neko ovako ponasa u igrici te mislim da vi kao admini trebate da ga uklonite sa servera jer je bas bas toksican hvala vam i nadam se rjesenju ovoga problema lp.
GTA V Trimmed Clip 1 - Clipped GTA V with Medal.tv
Watch GTA V Trimmed Clip 1 by KingstoNNNNN and millions of other GTA V videos on Medal. #gtav, #grandtheftautov
medal.tv