PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1157

Status
Not open for further replies.
Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator i Event Team | Relja Obradović
Postavite video snimak gde se čuje zvuk.
Imate 12h da postavite novi video dokaz.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
Pucali su nas iza ledja, neko nas je tazeovao ne znamo i mi sami kako i zbog toga smo bili primorani na to.

Stefan Castello

Stefan Castello

Batonga
Igrač
Pucali su nas iza ledja, neko nas je tazeovao ne znamo i mi sami kako i zbog toga smo bili primorani na to.

Niste bili primorani da pobegnete, kako to da je vas 10 tejzano, samo vam je stalo do loota kao da ce te propasti 😔.

Z

zemun080

Gost Prestolnice
Igrač

mene to kao clana zemunaca ne intresuje mi smo sve radili kako je trebalo nadam se da cete za ovo biti kaznjeni da u buduce ne radite to.

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
mene to kao clana zemunaca ne intresuje mi smo sve radili kako je trebalo nadam se da cete za ovo biti kaznjeni da u buduce ne radite to.
Onda mene kao clan DiLauro porodice ima da mi bude cilj da za svaku mogucu sitnicu da budete kaznjeni, i makar dobili disband. Cim se ne mozemo kulturno razumeti, onda ima ovako da sredjujemo. :)

Stefan Castello

Stefan Castello

Batonga
Igrač
Onda mene kao clan DiLauro porodice ima da mi bude cilj da za svaku mogucu sitnicu da budete kaznjeni, i makar dobili disband. Cim se ne mozemo kulturno razumeti, onda ima ovako da sredjujemo. :)
Sklopi recenicu kako valja, prvo gledaj svoje pa tek onda tudje. 😉

Z

zemun080

Gost Prestolnice
Igrač
vazi kaci sve sto imas a ide sad jos jedan klip sa orbite gde uzimate kombije i izlazite a zona nije zavrsena <3

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 | Forum Administrator | Relja Obradović
Vaša žalba je
ODBIJENA
.
Razlog: Skup okolnosti u datom trenutku od strane Zemunaca je direktno uticao na povlačenje kombija u datoj situaciji.
Odluka je doneta od strane Forum Manager-a @Bojan Šćekić | Bojan .

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom