PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1298

Status
Not open for further replies.
P

Petar Uskokovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Petar Uskokovic
- Vaš ID
872-102
- ID prekršioca
960-370
- Vreme prekršaja
03/03 01:21
- Opis situacije
Vec 2 puta se desava ista situacija da lik koji je obican clan familije Nocni Vukovi, prilazi i vodi neku licnu hajku na mene i ubija me jer me eto mrzi a nista nemam s njim niti uopste razgovaram s tom osobom osim sto pricam ljudima sta sam doziveo od njega prosli put i u kojim situacijama sam ga vidjao. Ovog puta sam sedeo u lokalu i pricao sa prijateljem iz te ekipe, svi ostali su bili prijatni, znam vlasnika i jos neke clanove od ranije i u odlicnim smo odnosima ali eto ovaj uzima i zakon i organizaciju u svoje ruke zbog svojih licnih motiva i lincuje me nenaoruzanog, niti sam cak u pokusaju da ikoga ubijem ili ugrozim, jos ga i upozoravam da u ga prijaviti, ali on misli da se pita ko sme da prisustvuje u lokalu koji je javnog tipa i dostupan za sve gradjane Beograda, tako da decko serifuje ko sme a ko ne sme biti tu. Za najvece cudo, ni vlasnik niti iko od poznanika to ne sankcionisu nego se zavrsava na "e jebiga, ne morate to tako" a ja niti na koga pucam niti koga izbacujem iz lokala. Za prosli put nemam snimak ali sam cak primljen u organizaciju i dobio njihovo odelo i masku, dok je isto ovaj napolju tako prisao sa puskom u mene i tera me da skinem masku i ako sam ja taj koji misli da jesam, onda mi tu nema mesta (a niti je boss niti sta). Ja mu kazem da iskulira jer sam do malopre bio tu bez maske i sad je dobio jer sam primljen u organizaciju tako da nemam ja sta njemu da se identifikujem, i na kraju mu odbrusio da mi sjase s k.... medjutim on me izreseta kao u najvecem okrsaju. To nisam snimio ali ovo postaje neodrzivo, da li on smatra da ima vecu vlast i moc i nad bossom koji me primio i nad svim adminima grada da sprovodi svoju netrpeljivost i divljastvo nad drugim clanovima igre??? Mislim mogu i ja da okupim ekipu i da im vise ne damo mira dok im ne unistimo organizaciju, ili dok ne proteram ovog debila, ali na sta bi to licilo i jesu li to pravila ovog grada, na koja se on stalno opoziva da ih ja krsim jer prepricavam koji je smrad sto me je ubio prosli put dok ga vidjam kako suruje sa raznim organizacijama, i to je moje potpuno pravo u RP rollu, a koja pravila on postuje i da li je vama ovo uopste normalno???
- Dokazi
https://youtu.be/O0Y55bXoteE
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban iz grada !
Jedan igrac me lincuje i ubija kad god me vidi da sam u lokalu njegove familije, koje niti je on vlasnik, niti je lokal zabranjenog tipa, jer pripada nocnim vukovima a i ja sam bajker tako da tamo imam prijatelje i smatram shodnim da mogu svratiti bez da cu biti izresetan od nekog ko me mrzi ili ne podnosi Lik me vec 2 puta maltretira i ubija bez da uopste i imam oruzje kod sebe.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Vaša žalba se
PREGLEDA
.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom