PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1319

Status
Not open for further replies.
L

luka277

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Luka Kozul
- Vaš ID
579-645
- ID prekršioca
768-265
- Vreme prekršaja
17:30
- Opis situacije
PRIJAVA IGRAČA – MG (Metagaming) i NonRP ponašanje Poštovani administratori, Sve je počelo kada smo dobili lice na obradu pod imenom Medić Zlatiborac. Radim u Bezbednosno-informativna agencija, 5. uprava – borba protiv organizovanog kriminala. Imali smo operativna saznanja da navedeno lice vrši primopredaju i ilegalnu prodaju oružja na Nanasu. Organizovali smo akciju hapšenja. U toku akcije sam svojim kolegama preko motrole uputio poruku „Upadajte“. U tom trenutku osumnjičeni govori: „Kako prenosiš informacije?“ – što jasno ukazuje da je video moj ID tag i preko toga zaključio da dajem signal svojim kolegama, što predstavlja čisti MG (metagaming) jer IC ne može znati da neko „šalje poruku“ ako to nije vidljivo u RP-u. Nakon toga naši pripadnici su upali na lokaciju, ali je osumnjičeni bez ikakvog straha i realne reakcije jednostavno pobegao, bez poštovanja situacije (naoružane jedinice, akcija hapšenja itd.), što smatram i NonRP ponašanjem. Smatram da je igrač koristio informacije van karaktera (ID tag) kako bi stekao prednost u situaciji i izbegao RP scenario. Molim administraciju da pregleda situaciju i preduzme mere u skladu sa pravilima servera. Hvala unapred.
- Dokazi
imam video snimak
- Koju odluku smatrate pravednom
mislim da bi lice trebalo da dobije svoju kaznu za mg i fear rp prekrsaj
PRIJAVA IGRAČA – MG (Metagaming) i NonRP ponašanje

Poštovani administratori,

Sve je počelo kada smo dobili lice na obradu pod imenom Medić Zlatiborac. Radim u Bezbednosno-informativna agencija, 5. uprava – borba protiv organizovanog kriminala. Imali smo operativna saznanja da navedeno lice vrši primopredaju i ilegalnu prodaju oružja na Nanasu.

Organizovali smo akciju hapšenja. U toku akcije sam svojim kolegama preko motrole uputio poruku „Upadajte“. U tom trenutku osumnjičeni govori: „Kako prenosiš informacije?“ – što jasno ukazuje da je video moj ID tag i preko toga zaključio da dajem signal svojim kolegama, što predstavlja čisti MG (metagaming) jer IC ne može znati da neko „šalje poruku“ ako to nije vidljivo u RP-u.

Nakon toga naši pripadnici su upali na lokaciju, ali je osumnjičeni bez ikakvog straha i realne reakcije jednostavno pobegao, bez poštovanja situacije (naoružane jedinice, akcija hapšenja itd.), što smatram i NonRP ponašanjem.

Smatram da je igrač koristio informacije van karaktera (ID tag) kako bi stekao prednost u situaciji i izbegao RP scenario.

Molim administraciju da pregleda situaciju i preduzme mere u skladu sa pravilima servera.

Hvala unapred.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Postavite link video snimka ovde.
Imate 12h da postavite novi video dokaz.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Niste dostavili video dokaz.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom