PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1339

Status
Not open for further replies.
Marko Brankovic

Marko Brankovic

Batonga
Kliper
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Brankovic
- Vaš ID
434-159
- ID prekršioca
505-630,717-649
- Vreme prekršaja
17:10
- Opis situacije
Prvo covek me udara autom, pa me pita da li hoce da me poveze i tu on radi nrd i neki lik sa m6 nas juri i radi db mi se zaglavimio i on bez maske izlazi da nam uzme sve pare ja dizem ruke i dajem pare i on ode pa se vrati i ja mu kazem da cu da ga kacim jer on je bio sam a za kidnapovanje trebaju da budu cetvorica i on tu mga i kada sam mu reko da nema masku on ju je stavio i poceo da me ubija i od jedom ovaj sto me je vozio kao stavlja masku i oni su kao zajedno
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mfBjdvFeqikIcXEb6?invite=cr-MSxSSDAsNTA4NDcwOTAz&v=300
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban (masovno krsenje pravila projekta)
Prvo covek me udara autom, pa me pita da li hoce da me poveze i tu on radi nrd i neki lik sa m6 nas juri i radi db mi se zaglavimio i on bez maske izlazi da nam uzme sve pare ja dizem ruke i dajem pare i on ode pa se vrati i ja mu kazem da cu da ga kacim jer on je bio sam a za kidnapovanje trebaju da budu cetvorica i on tu mga i kada sam mu reko da nema masku on ju je stavio i poceo da me ubija i od jedom ovaj sto me je vozio kao stavlja masku i oni su kao zajedno

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Vaša žalba je
PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em
505-630 će biti kažnjen po Pravilu projekta 5.12.
Igrač pod ID-em
717-649 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.12
.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom