PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №1402

Status
Not open for further replies.
L

legii

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Legija Orlic
- Vaš ID
819-640
- ID prekršioca
664-907, 371-717 i 428-785
- Vreme prekršaja
22:06
- Opis situacije
Vidi se sve na snimku, nema potrebe nista da govorim osim sto je glupo to sto cim sam izasao iz vozila karakter mi je sam izvadio pusku i ako nisam hteo da je izvadim, ovo je snimak iz persone drugara sto je sedeo pored na sedistu
- Dokazi
https://youtu.be/qLHwa--iDX0?si=f_oK1unEcfJhvwRi
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn PU, jer svasta rade...
Uzas za ovo treba warn...

P

pajo_pavle

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
Uzas za ovo treba warn...
Zamolio bih administraciju da saceka do sutra da ja posaljem svoj deo snimka,prvo sto radis MG zoves me imenom i prezimenom a po rp-u se ne znamo,spominjes forum sto po rp takođe ne postoji,nemas fear,vadis pusku na 3 sluzbena lica

P

pajo_pavle

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:2
Zamolio bih administraciju da saceka do sutra da ja posaljem svoj deo snimka,prvo sto radis MG zoves me imenom i prezimenom a po rp-u se ne znamo,spominjes forum sto po rp takođe ne postoji,nemas fear,vadis pusku na 3 sluzbena lica
A druga stvar i na samom videu se vidi kako me gazis autom...

mare peric

mare peric

Batonga
Igrač
Džabe si okačio zalbu

M

mihajlo simic | mikiss0116

Gost Prestolnice
Moderator Team
Igrač
cim si izasao iz auta puska ti je bila u ruci i ti samim tim ugrozavas nas zivot jer si mogao da nas tu ispucas da si hteo to sve lepo da izbegnes kad ti otiso iza one kapije samo pobegnes i to je to a ne ti se vracas i jos kolegu udaras autom (DB), prepoznao si ga po glasu (MG) da je on a on je kupio nov nalog pricas da ces nas okaciti na forum sto nije RP uopste tako da si ovde ti kriv.

Relja Obradović | Baba

Relja Obradović | Baba

Ona baka što peče rakiju
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Deputy Head Curator
Administrator Team
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Postavite snimak od početka situacije.
Imate 12h da postavite novi video dokaz.

L

legii

Batonga
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 | Forum Administrator | Relja Obradović
Postavite snimak od početka situacije.
Imate 12h da postavite novi video dokaz.
To i jeste pocetak situacije.
Neka oni okace kad se vec mesaju u zalbu, ocekujem da se kazne za to ubacivanje u zalbu.

L

legii

Batonga
Igrač
Ukoliko imaju ceo video dokaz sto moraju po pravilu da imaju, neka okace, ukoliko nemaju sta za odbranu, zamolicu da se ovo lepo pregleda jos malo i onda da utvrdite, sve se vidi u cuje na snimku nema nikakve potrebe za veci deo snimka jer je tu cela situacija. Od pocetka sitacije, do kraja.
Jos mi nisu pravo na jedan telefonski razgovor dali, niti su advokata zvali.

L

legii

Batonga
Igrač
Po rp-u te znam cak ti i broj telefona imam, tako da nemoj da lazes vise nego sto si lagao za neke stvari...

L

legii

Batonga
Igrač
Ocekujem kazne za mesanje u forum zalbu, hvala.

L

legii

Batonga
Igrač
cim si izasao iz auta puska ti je bila u ruci i ti samim tim ugrozavas nas zivot jer si mogao da nas tu ispucas da si hteo to sve lepo da izbegnes kad ti otiso iza one kapije samo pobegnes i to je to a ne ti se vracas i jos kolegu udaras autom (DB), prepoznao si ga po glasu (MG) da je on a on je kupio nov nalog pricas da ces nas okaciti na forum sto nije RP uopste tako da si ovde ti kriv.
Rekao sam gradski ukoliko si gluv.

L

legii

Batonga
Igrač
Puska mi se sama izvadila zbog karaktera i bas me boli kurac evo iskreno ovde da ti kazem da se raspravljam zbog igrice sa vama prdavcima koji nemate zivot i ovde ste 24/7, ukoliko nesto protiv imate, znate moj disc, dodjite u bg zarkovo/cerak ukoliko imate problem sa mnom.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Senior Forum Administrator | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Niste postavili video dokaz od početka sitvacije.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom