N
nikola crnojevic
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Nikola Crnojevic
- - Vaš ID
- 688-400
- - ID prekršioca
- 594-866
- - Vreme prekršaja
- 18.01
- - Opis situacije
- Takođe, ističem da sam osuđen za posjedovanje oružja za koje posjedujem važeću dozvolu, što smatram potpuno neosnovanim i suprotnim pravilima i procedurama. Nakon toga sam ponovo pretresen u ćeliji, gdje službena lica nisu pronašla ništa što bi moglo biti oduzeto, čime se dodatno potvrđuje da protiv mene nije bilo osnova za dalje postupanje. Smatram da je ovim došlo do ozbiljne greške i zloupotrebe ovlaštenja, te zahtijevam poništenje takve odluke, kao i sankcionisanje odgovornih lica, uključujući njihovu suspenziju do završetka postupka.
- - Koju odluku smatrate pravednom
- smatram da lice treba dobije suspenziju iz drzavne stukture i VI ODLUCITE
Takođe, ističem da sam osuđen za posjedovanje oružja za koje posjedujem važeću dozvolu, što smatram potpuno neosnovanim i suprotnim pravilima i procedurama.
Nakon toga sam ponovo pretresen u ćeliji, gdje službena lica nisu pronašla ništa što bi moglo biti oduzeto, čime se dodatno potvrđuje da protiv mene nije bilo osnova za dalje postupanje.
Smatram da je ovim došlo do ozbiljne greške i zloupotrebe ovlaštenja, te zahtijevam poništenje takve odluke, kao i sankcionisanje odgovornih lica, uključujući njihovu suspenziju do završetka postupka.
Nakon toga sam ponovo pretresen u ćeliji, gdje službena lica nisu pronašla ništa što bi moglo biti oduzeto, čime se dodatno potvrđuje da protiv mene nije bilo osnova za dalje postupanje.
Smatram da je ovim došlo do ozbiljne greške i zloupotrebe ovlaštenja, te zahtijevam poništenje takve odluke, kao i sankcionisanje odgovornih lica, uključujući njihovu suspenziju do završetka postupka.