K
KingstoNNNNN1337
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Lovro Todorović
- - Vaš ID
- 347-418
- - ID prekršioca
- 573-118 , 386-406 , 271-619
- - Vreme prekršaja
- 22:54 27.03.2026
- - Opis situacije
- Prije 2-3 dana su nas krenuli provocirati i krasti vozila ispred firme ulaziti u firmu praviti probleme te krsiti RP pravila krenuli su nas pucati ulaziti u kancelarije dok odrzavamo sastanke i ubijati sto se vidi na videu takodjer dobio sam Demorgan za Gross RP nakon sto sam jednog ufatio i prekrsio GP na talackoj za sta priznajem svoje djelo i posteno cu odlezati 6 sati , a oni se vracaju u RK zonu posle svega i ponavljaju iste te stvari vise puta nakon sto smo mi krenuli da pucamo po njima u kancelariji oni su uradili LTA kao i uvijek i nakon toga su nas docekali kod bolnice i ubili drugog clana iz nase familije stalno provode vrijeme ispred baze i provociraju i pucaju na nas na prvom videu se vidi kada je ID 573-118 usao u nasu kancelariju i krenuo pucati po nama , a u drugom videu se vidi kako su nas cekali ispred nase kancelarije preko puta u parku bilo ih je dvojica 271-619 i 573-118 gdje su nas ubili nakon toga kad su nas ubili spawnali smo se u bolnici i krenuli su nas ubijati ispred bolnice nakon 1 minute bukvalno iako se ne bi niko trebao sjecati icega oni opet krse pravila i nastavljaju sa ubijanjem molim vas da reagujete takodjer se na videu vidi da kada je ubio naseg clana iz familije kada je pripadnik BIA dosao do mrtvog tela ovaj je opet uradio latinicu ( ID , a ja cu svoju kaznu odsluziti posteno bez zaljenja mislim da je vrijeme da se ovakvim osobama stane u kraj jer nam kvare nasu RP pricu i opcenito igranje ove igre...ne mora radi 3 igraca da napusta 15 server hvala lijepa i nadamo se da cete uvaziti ovu nasu zalbu
- - Dokazi
- https://medal.tv/games/screen-capture/clips/moM7AmHqunC2kC2k7?invite=cr-MSxaTWMsNTQxMjIzNjg5&v=31 , https://medal.tv/games/screen-capture/clips/moMa9k4iVtkzzPFNP?invite=cr-MSxQREssNTQxMjIzNjg5&v=26 , https://medal.tv/games/screen-capture/clips/moMKWmBBMHKz_07Fd?invite=cr-MSx3ZVUsNTQxMjIzNjg5&v=38
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Da dobiju hladnje mesec dana i opomenu pred trajno gasenje jer su zapoceli sve ovo i iz dana u dan provociraju ja sam dobio svoju kaznu 6 sati , a s obzirom sta oni rade i kako se ponasaju u najmanju ruku im treba hladjenje to vi odlucite kako i koliko vremenski a moj dosije mozete pogledati igram od 15.12 i nijedan dosije nemam niti sam ga ikada imao nikad nisam bio toksican prema bilo kome sto svi znaju i radi ovakvih ljudi dobijam kaznu mislim da njihova kazna treba biti bar 5 puta veca od moje.
Prije 2-3 dana su nas krenuli provocirati i krasti vozila ispred firme ulaziti u firmu praviti probleme te krsiti RP pravila krenuli su nas pucati ulaziti u kancelarije dok odrzavamo sastanke i ubijati sto se vidi na videu takodjer dobio sam Demorgan za Gross RP nakon sto sam jednog ufatio i prekrsio GP na talackoj za sta priznajem svoje djelo i posteno cu odlezati 6 sati , a oni se vracaju u RK zonu posle svega i ponavljaju iste te stvari vise puta nakon sto smo mi krenuli da pucamo po njima u kancelariji oni su uradili LTA kao i uvijek i nakon toga su nas docekali kod bolnice i ubili drugog clana iz nase familije stalno provode vrijeme ispred baze i provociraju i pucaju na nas na prvom videu se vidi kada je ID 573-118 usao u nasu kancelariju i krenuo pucati po nama , a u drugom videu se vidi kako su nas cekali ispred nase kancelarije preko puta u parku bilo ih je dvojica 271-619 i 573-118 gdje su nas ubili nakon toga kad su nas ubili spawnali smo se u bolnici i krenuli su nas ubijati ispred bolnice nakon 1 minute bukvalno iako se ne bi niko trebao sjecati icega oni opet krse pravila i nastavljaju sa ubijanjem molim vas da reagujete takodjer se na videu vidi da kada je ubio naseg clana iz familije kada je pripadnik BIA dosao do mrtvog tela ovaj je opet uradio latinicu ( ID , a ja cu svoju kaznu odsluziti posteno bez zaljenja mislim da je vrijeme da se ovakvim osobama stane u kraj jer nam kvare nasu RP pricu i opcenito igranje ove igre...ne mora radi 3 igraca da napusta 15 server hvala lijepa i nadamo se da cete uvaziti ovu nasu zalbu