PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №2754

O

Ognjen Johnson

Gost Prestolnice
Kliper I
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ognjen Johnson
- Vaš ID
869-015
- ID prekršioca
570-117,950-121,490-424
- Vreme prekršaja
Danas oko ponoci
- Opis situacije
Pobegao sam od policije sto se i vidi na snimku i vidi se da su otisli ka auto pijaci i otisao sam do baze da uzmem smenu kada sam uzeo smenu nakon nesto malo vremena odjednom se pojavljuju 3 patrole ispred baze gde ja krecem da trcim i kad me tejzaju ovaj izmga i kaze da da on je izasao iz skylina oni su mogli da dokazu da je to moj auto da su mi uzeli pasos pa saobraćajnu od vozila sto oni naravno nisu uradili jer nisu culi za rp imao sam masku i zatamnjena stakla na autu tako da nema sanse da su znali da sam to bio ja takodje su me stavili po brzom postupku a ja sam zahtevao advokata i stavili clan 63.1 a ja sam imao spajs i specijalne komplete u stanici jedan od njih je rekao magicno je pobegao kod nocnih vukova takodje mg za ovo u stanici imam dokaz ali mi ne radi link
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mN3eitU71X1hvOOjd?invite=cr-MSx4OGcsNTI5MTc3NjY2
- Koju odluku smatrate pravednom
Da mi se vrate stvari ali to je manje bitno samo sto strozije jer ovo nema smisla sta rade
.

Cedomir Dimic | Vitali

Cedomir Dimic | Vitali

Ze German
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 1 & Forum Administrator | Cedomir Dimic | Vitali
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: Pripadnici Policijske uprave nisu prekoračili službene dužnosti te su mogli imati saznanja o vašoj lokaciji.

Personalize

Top Bottom