L
Leo Saric
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Leo Saric
- - Vaš ID
- 133-301
- - ID prekršioca
- 505-690
- - Vreme prekršaja
- 2:57
- - Opis situacije
- Dobar dan postovana administracijo,nalazio sam se na auto pijaci gde sam se dogovorio sa covekom da se menjamo kljuc za kljuc,da ja njemu dam M6 a on meni gladiatora,ja sam njemu prvi prepisao vozilo marke M6 gdeje on meni trebao prepisati Gladiatora,krenuo je da se pravi lud da mu neradi vozilo i da nece da se upali a do pre par minuta smo se vozili u tom istom autu,gdeje rekao da mu je dao drug auto da nije njegov gdeje sam sebe uhvatio u lazi meni je situacija bila sumljiva od kad nije hteo da mu se upali glatiator pod znacima navoda i krenuo je da smislja neke providne izgovore,zatim je krenuo da trci do svoje druge M6 gdemije rekao da ce da mi prepise auto,gdemu ja odgovaram da to nije moj auto vec neki drugi zato sto je moj fulltune i ima drugu boju gdese moze videti jasno na pocetku snimka,vec mi sve palako bilo jasno gdega na kraju klipa pitam oces mi prepisati kola,gde on daje gas i nestaje.
- - Dokazi
- https://youtu.be/zuxpPg7g5FY
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Postovana administracijo,smatram da bi trebalo da mi se vrati vozilo ili sredstva za to isto za koje sam prevaren,i da se sankcionise igrac za to stoje uradio pod vasim kaznenim merama.
Dobar dan postovana administracijo,nalazio sam se na auto pijaci gde sam se dogovorio sa covekom da se menjamo kljuc za kljuc,da ja njemu dam M6 a on meni gladiatora,ja sam njemu prvi prepisao vozilo marke M6 gdeje on meni trebao prepisati Gladiatora,krenuo je da se pravi lud da mu neradi vozilo i da nece da se upali a do pre par minuta smo se vozili u tom istom autu,gdeje rekao da mu je dao drug auto da nije njegov gdeje sam sebe uhvatio u lazi meni je situacija bila sumljiva od kad nije hteo da mu se upali glatiator pod znacima navoda i krenuo je da smislja neke providne izgovore,zatim je krenuo da trci do svoje druge M6 gdemije rekao da ce da mi prepise auto,gdemu ja odgovaram da to nije moj auto vec neki drugi zato sto je moj fulltune i ima drugu boju gdese moze videti jasno na pocetku snimka,vec mi sve palako bilo jasno gdega na kraju klipa pitam oces mi prepisati kola,gde on daje gas i nestaje.