PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №3049

Status
Not open for further replies.
Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Cesare Pacciotti
- Vaš ID
724-182
- ID prekršioca
Vozdovac Klan
- Vreme prekršaja
19:06
- Opis situacije
Napisano
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mUmRtUhsjEqAJpGif?invite=cr-MSxhZGwsNDM5NTEzNzcy https://medal.tv/games/gta-v/clips/mUn5EIo5L56lxsbwW?invite=cr-MSx6c28sNDM5NTEzNzcy
- Koju odluku smatrate pravednom
Warn za organizaciju za masovno krsenje pravila servera.
Nakon zavrsetka pljacke RLS Orbita koja je startana od strane fakcije Vozdovac kada se zavrsilo pucanje mi smo uzeli oba kombija, gde se videlo da nema nikakvo pucanje i da niko od plavih nije bio tu, ali se u daljini jasno vidi da se prekrcava plavi automobil na prvom snimku posle pljacke, nakon toga pucaju nas kada smo izvadili kombije van pljacke, igraju Rocket Leauge sa nama, no comment.

Malo je i smesno to sto oni sami rade blokadu na pljacku kojoj su startali... hahahhhahahahahahahahahhhahahhaahhaahahahahahahah

R

Redzi

Gost Prestolnice
Igrač
nemoj zaplakat samo

zoran zoki

zoran zoki

Batonga
Igrač
Samo da se nadovezem povodom ove situacije, kao prvo nas ni jedan nije naknadno doso na orbitu. Svi su bili tu, i ti si krenuo da ides sa kombijem, a nas je bio tu na orbitu kempo je, nije vas skonto odma, nego tek posle. Kao prvo ti ne smijes da izadjes sa kombijem iz orbite dok ne pobijete sve ljude sto su u tom objektu, a ovamo niste pobili sve, osto je jedan nas, i ti si reko boli me briga idem ja. Kao drugo ti ne smijes da vozis kombi bez pratnja odnosno konvoja (konvoj se sastoji od 4 automobila) i ti ocekujes da ce oni tebe da puste da odvezes kombije u tvoju bazu, i ako si prekrsio dva pravila, izasao si iz orbite sa kombijem a niste sve pobili i drugo pravilo je da nisi isao sa konvojom. Znaci gledano ovo sto se desilo mi ne mozemo dobiti warn, nego bas vi mozete dobiti, jer krecete iz orbite a niste sve ubili, i vozite kombi bez konvoja. Toliko od mene, procitaj pravila, sve je tu na forumu nije tesko😃

Marcus Jabari 891-102

Marcus Jabari 891-102

Batonga
Kliper I
Igrač
Nakon zavrsetka pljacke RLS Orbita koja je startana od strane fakcije Vozdovac kada se zavrsilo pucanje mi smo uzeli oba kombija, gde se videlo da nema nikakvo pucanje i da niko od plavih nije bio tu, ali se u daljini jasno vidi da se prekrcava plavi automobil na prvom snimku posle pljacke, nakon toga pucaju nas kada smo izvadili kombije van pljacke, igraju Rocket Leauge sa nama, no comment.

Malo je i smesno to sto oni sami rade blokadu na pljacku kojoj su startali... hahahhhahahahahahahahahhhahahhaahhaahahahahahahah
MORA RADIO DA SE KORISTI PERO!!

Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
Samo da se nadovezem povodom ove situacije, kao prvo nas ni jedan nije naknadno doso na orbitu. Svi su bili tu, i ti si krenuo da ides sa kombijem, a nas je bio tu na orbitu kempo je, nije vas skonto odma, nego tek posle. Kao prvo ti ne smijes da izadjes sa kombijem iz orbite dok ne pobijete sve ljude sto su u tom objektu, a ovamo niste pobili sve, osto je jedan nas, i ti si reko boli me briga idem ja. Kao drugo ti ne smijes da vozis kombi bez pratnja odnosno konvoja (konvoj se sastoji od 4 automobila) i ti ocekujes da ce oni tebe da puste da odvezes kombije u tvoju bazu, i ako si prekrsio dva pravila, izasao si iz orbite sa kombijem a niste sve pobili i drugo pravilo je da nisi isao sa konvojom. Znaci gledano ovo sto se desilo mi ne mozemo dobiti warn, nego bas vi mozete dobiti, jer krecete iz orbite a niste sve ubili, i vozite kombi bez konvoja. Toliko od mene, procitaj pravila, sve je tu na forumu nije tesko😃
Gde piše da mora da se vozi kombi sa konvojem? Dolazite radite masivan RK jer na snimku mi svo vas poubijali kako sto se vidi na snimku, ne cuje se nikakvo pucanje dok vasi dolaze van skladista naknadno unutra, samim time od kad je zavrseno pucanje i ubili smo svakoga imamo svako pravo da izadjemo iz skladista. Ja sam uzeo prvo kombi prvi jer nam je reko neko u pozivu da su ih pobili, a cim sam dobio povratnu informaciju da nisu onda sam napustio i ubili smo svakog koji je bio u tom trenutku tamo, i ako malo pratis minimapu ima da vidis da su nasi imali svaki ugao zauzet tako da su osigurali da nema vise nikog unutar. Da napomenem, dolazite naknadno u zonu posle zavrsetka sto se jasno vidi na snimku. 🥰

Cesare Pacciotti | Pero

Cesare Pacciotti | Pero

Šmeker
Igrač
MORA RADIO DA SE KORISTI PERO!!
Posebna radio frekvencija, a gledajuči na to da smo radili sa saveznicima radio je ne moguče koristis, problem koji je prijavljen vec neki period. Hvala lepo! 🥰

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Forum Manager | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je prosleđena Hendleru.

Nemanja Cvijic | Beli

Nemanja Cvijic | Beli

Bezbednosna Forum Agencija
Forum Manager
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator Level 4 & Deputy Forum Manager | Nemanja Cvijic | Beli
Vaša žalba je PRIHVACENA.
Auto Service Voždovac će dobiti Pismeno upozorenje [3/3]

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom