L
Leo Saric
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- Benn Gotti
- - Vaš ID
- 391-633
- - ID prekršioca
- 240-933
- - Vreme prekršaja
- 19:15
- - Opis situacije
- Poštovana administracijo, večeras sam bio žrtva MG-a. Naime, policijski službenik (osoba prikazana u videu) me je uslovljavao i povezivao sa imenom mog prethodnog karaktera koji je CK, a to je Leo Šarić. Da stvar bude još ozbiljnija, on je u samom videu otvoreno priznao da zna ko sam zbog mog glasa, što predstavlja jasan primer MG-a. Zbog takvog ponašanja izložen sam konstantnim provokacijama, maltretiranju i neprijateljskom odnosu, koji očigledno proizilazi iz mržnje prema mom starom karakteru. Sve ovo utiče na moje igranje i celokupno RP iskustvo, zbog čega molim administraciju da reaguje i preduzme odgovarajuće mere.
- - Dokazi
- https://youtu.be/ipGRyyYLJZw
- - Koju odluku smatrate pravednom
- Da se igrac sankcionise.
Poštovana administracijo, večeras sam bio žrtva MG-a. Naime, policijski službenik (osoba prikazana u videu) me je uslovljavao i povezivao sa imenom mog prethodnog karaktera koji je CK, a to je Leo Šarić. Da stvar bude još ozbiljnija, on je u samom videu otvoreno priznao da zna ko sam zbog mog glasa, što predstavlja jasan primer MG-a. Zbog takvog ponašanja izložen sam konstantnim provokacijama, maltretiranju i neprijateljskom odnosu, koji očigledno proizilazi iz mržnje prema mom starom karakteru. Sve ovo utiče na moje igranje i celokupno RP iskustvo, zbog čega molim administraciju da reaguje i preduzme odgovarajuće mere.