PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №396

Status
Not open for further replies.
G

goleturbo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Gole Turbo
- Vaš ID
960-370
- ID prekršioca
585-443
- Vreme prekršaja
05. Januar 2026.
- Opis situacije
Vredjanje svih igraca okolo + zasebno vredjanje mene, prekidanje Roleplay-a i prelazak u OOC(pretnje da ce odmah da zove admine + prilazak adminu koji je u Rroleplay-u a ne na duty-ju)
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lQF2VnPML-D8Wizyz?invite=cr-MSx3VVEsNDg2MjM3MzM4&v=50 , https://youtube.com/video/0C3I4FqQJyk
- Koju odluku smatrate pravednom
90 dana ban
Covek je smuljao po Roleplay-u da dodje na privatnu zurku i kad je vidjen od strane mene ja kao jedan od organizatora sam odlucio da mu novac koji je dao da dodje na zurku bude vracen i da bude vracen helikopterom nazad dole(sve po Roleplay-u). U tom momentu, kao sto se vidi na snimcima, prekrsioc prekida Roleplay i krece da vredja i psuje sve oko sebe(iako ja znam da je to pretezno bilo namenjeno meni) pominjajuci sve zive i mrtve a potom prelazi na direktno vredjanje mene i pominje mi roditelje(na sta sam posebno alergican zbog nezavidne situacije sa roditeljima koju imam). Takodje pocinje da preti "bananom" tj. banom za smaranje(iako to ne postoji) i kako ce da zove "visu silu" da dodje, a potom odlazi do admina koji nije na duty-u i pokusava da pokrece OOC razgovor sa njim i samim tim i da prekine i njegov Roleplay. S obzirom na to da sam prekrsioca tolerisao(ne samo ja) mesec dana za krsenje raznih pravila i unistavanje mog(i ne samo mog) Roleplay-a(za koje nije dobio report jer sam pokusavao da razumem njegovu irl situaciju) smatram da treba da dobije rigoroznu kaznu. Ovo je jednostavno bila kap koja je prelila casu. Ukoliko kazna ne bude objektivno realna spreman sam da prilozim jos mnogo video snimaka u kojima doticni krsi razna pravila u proteklih mesec dana.

Veliki pozdrav,
Gole Turbo - Cuvar Grada

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.