PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №455

Status
Not open for further replies.
Sumadinac97

Sumadinac97

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Ljubisa Sumadinac
- Vaš ID
604-181
- ID prekršioca
/
- Vreme prekršaja
19:10
- Opis situacije
Pratio sam kamion po pravilu 1.8 gde su crvena lica pucala na helihopter te prekrsila pravilo o napadu i odbrani po clanu 1.8
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/lUDZJlCZF6_W4wvlD?invite=cr-MSxWSWUsNDAyMTcyNTcx&v=0
- Koju odluku smatrate pravednom
Varn za organizaciju
Pravila pljačke i isporuka/transporta:
1.8. Upotreba helikoptera u pljački/isporuci je dozvoljena isključivo radi "AirSupport-a" izvan zone/teritorije.[Demorgan 400 minuta]
Objašnjenje: Legal strani je dozvoljeno isključivo radi "AirSupport" sistema i davati informacije putem radija. Bilo kakav vid pucanja iz helikoptera ili ka helikopteru je zabranjeno.
Napomena: Niski preleti i namerno provociranje je zabranjeno. [Demorgan 400 minuta vozaču]

Ustanoviti putem logova ko mi je naneo stetu te istog i kazniti.

H

hazard

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
Pitanje za administraciju posto vam je pomenuto pravilo apstraktno, a ovo je savrsen primjer gdje se vidi i sta mu je glavna mana. Ne postoji teoretska sansa da bilo ko vozeci KRAZ moze na RP nacin pobjeci helikopteru. Na snimku covjek u jednom momentu odlucuje da prestane pratiti KRAZ iz meni nepoznatog razloga, ali recimo da je nastavio - kako se od organizacije koja je ukrala KRAZ ocekuje da dostavi isti ako ga ne smije uvesti u bazu dok je prati helikopter, a pritom isti ne smije da puca? Ako je to slucaj moze li mi neko navesti idealniji i dominantniji primjer RP2Win-a za legalne fakcije? Jer to bukvalno u prevedenom znacenju implicira da dok god takozvani 'AirSupport' dolazi na ovakav tip eventa poput KRAZa, Velikih Pljacki itd. iste nije moguce dostaviti. Finalno pitanje za administraciju sta tacno 'AirSupport' radi na zoni, KRAZu itd. nakon sto mu svi clanovi PD-a, Vojske i sl. stradaju? Koga on vise tacno supporta? Sta je to sto ovakvu radnju izuzima iz pravila RPS-a, jedan helikopter da prati konvoj auta i kombija?

Sumadinac97

Sumadinac97

Batonga
Igrač
Reaction score:0
Jasno se vidi na mom snimku kad je steta naneta i u kojem trenutko to sto se neke organizacije ne pridravaju jasnih pravila za to nek snose sankcije

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 184-763 će biti kažnjen po Pravila pljačke i isporuka/transporta 1.8.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom