G
gega
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - Vaš in-game nickname
- gega mcrib
- - Vaš ID
- 911-529
- - ID prekršioca
- 298-662
- - Vreme prekršaja
- oko 11 ujutru
- - Opis situacije
- covek krade blago na "pronalazenje blaga 3/10" ja mu govorim da to neradi i da ide odavde ili nek izadje tamo na ulicu da ga polomim a on mi stavlja animaciju sapunjanje macora pa cesanje jaja i onda opet krade zatim ja krecem da kradem od njega blago do on vidi kako je.onda mu ja govorim da stane da popricamo kako se on i ja osecamo kada nam neko krade zatim u pola reci mi lik kaze "Mars u pizdu materinu" i ja samo reko ok sad idem na forum
- - Koju odluku smatrate pravednom
- video sam da se dobija ban na 31 dan ako neko spominje nesto za majku tkd da mislim da bi 31dan bilo ok
opis situacije
covek krade blago na "pronalazenje blaga 3/10" ja mu govorim da to neradi i da ide odavde ili nek izadje tamo na ulicu da ga polomim a on mi stavlja animaciju sapunjanje macora pa cesanje jaja i onda opet krade zatim ja krecem da kradem od njega blago do on vidi kako je.onda mu ja govorim da stane da popricamo kako se on i ja osecamo kada nam neko krade zatim u pola reci mi lik kaze "Mars u pizdu materinu" i ja samo reko ok sad idem na forum
covek krade blago na "pronalazenje blaga 3/10" ja mu govorim da to neradi i da ide odavde ili nek izadje tamo na ulicu da ga polomim a on mi stavlja animaciju sapunjanje macora pa cesanje jaja i onda opet krade zatim ja krecem da kradem od njega blago do on vidi kako je.onda mu ja govorim da stane da popricamo kako se on i ja osecamo kada nam neko krade zatim u pola reci mi lik kaze "Mars u pizdu materinu" i ja samo reko ok sad idem na forum