PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №498

Status
Not open for further replies.
P

Prle Matori

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Prle Matori
- Vaš ID
475-655
- ID prekršioca
815-378
- Vreme prekršaja
13:00
- Opis situacije
Gore sve napisano
- Dokazi
https://medal.tv/de/games/gta-v/clips/lWbKHhSZvn1VdAfXt?invite=cr-MSw0eXIsMjA4MzgxMjAx&v=0
- Koju odluku smatrate pravednom
Kazna po pravilima projekta
Iskoristavanje radnje koja nije moguca u RL (BA) i zahtevam da ovo pocne da se kaznjava jer se useravaju u nas RP saobracajne policije. Ovo po prvi put prijavljujem putem foruma jer sam u igiri prijavio jednom putem chata i doticni admin koji je bio na duznosti mi odgovorio da mi policajci moramo bolje da RP-ejamo neznam kakve veze ovo ima sa rp al ajde on je na tom mestu smatram jer je zasluzio i razume se u te stvari, a ja mu prijavljujem da ljudi svesno krse i iskoristavaju BA. Morao sam ovde sada da prijavim jer ovo nije prvi put dase ovo desava da njih mrzi da dodju do nas gore na ulicu vec izvadi telefon i preparkira auto. Smatram da je ovo cisto krsenje pravila i iskoristavanje. Inace radi se o igracu i vlasniku crvenog Lamba na snimku. "Zahtev 33613 je inace moja prepiska sa adminom u toj konkretnoj situaciji"

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 2 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je ODBIJENA.
Razlog: iz video snimka zalbe nemoze se zakljuciti da li je vozilo pozvano ili se igrac odvezao sa njim.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom