PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №631

Status
Not open for further replies.
G

goleturbo

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0

Iz prilozenog snimka se vidi da je igrac koji se zali ovde dosao da provocira(ne prvi put u toku dana) i logicno je da ce nakon silnih provokacija tokom celog dana da nastane situacija poput ove. Takodje, covek je slao ljude ceo dan da porucuju meni i Nikoli Sangulov da mu se, citiram, "na**simo k**ca" i nije prestajao dok nije izvukao neki ovakav scenario i isekao 15 sekundi snimka koji idu njemu u korist. Takodje, imam dosta video materijala koji ne idu u korist ovom igracu gde krsi raznorazna pravila projekta, koje sam spreman da dostavim administraciji kako bi se uverili da je igrac najobicniji provokator sa prizemnim recnikom i nesposobnoscu da normalno komunicira sa drugim igracima(pa mu, kako bi privukao paznju drugih, ne preostaje nista drugo osim ovakvih postupaka koje pravi) niti je u stanju da radi bilo kakav normalan RP.

G

goleturbo

Gost Prestolnice
Igrač
Takodje, na snimku se vidi kako i igrac koji se zali na Nikolu takodje vredja ljude okolo.

G

goleturbo

Gost Prestolnice
Igrač
Molim administratora da obrati paznju da se na snimku koji je postavio igrac 426-374 ne cuje kako on "pljuje" Nikolu i samim tim provocira njegovu reakciju. Na snimku koji sam ja postavio se to jasno cuje. :)

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.

U ovoj situaciji obojica igraca bice kaznjena!

Content

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom