PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №713

Status
Not open for further replies.
D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Darko Halilovic
- Vaš ID
776-692
- ID prekršioca
132-358 710-437 624-181
- Vreme prekršaja
06:20
- Opis situacije
sve se vidi otisao sam samo da ih snimim nisam ucestvovao u istoj situaciji znao sam da ce da krse kao i inace pravila
- Dokazi
https://youtu.be/UoCHBtJHZ0o
- Koju odluku smatrate pravednom
Sami odlucite ovo je 3+ clana familije
RK na skladistu Familija DiLauro plus 132-358 izlazi iz zone iako ja pricam samo ne pucam nikoga samo pitam zasto rade rk nisam hteo da ucestvujem kao sto se i vidi mogao sam i da izadjem i da pokusam da uzmem kombi i oteram.

N

Neca miskovic

Gost Prestolnice
Igrač
RK na skladistu Familija DiLauro plus 132-358 izlazi iz zone iako ja pricam samo ne pucam nikoga samo pitam zasto rade rk nisam hteo da ucestvujem kao sto se i vidi mogao sam i da izadjem i da pokusam da uzmem kombi i oteram.

N

Neca miskovic

Gost Prestolnice
Igrač
a de je id 624-181?

Kaka Divaio

Kaka Divaio

Batonga
Igrač
dobro vece e ovako posto je moja familija targetirana od covjeka koji izgleda ne zna sta oce od sebe na ovom serveru duzan sam da dostavim i ja par klipova dje se vidi da covjek krsi VISE OD 3 PRAVILA

prvi video: video dje se vidi da svi padaju od strane mene znaci kompletan tim sto je bio dolazio na pljacku ja to ocistim :

drugi video : video dje se vidi da covjek krsi sva moguca pravila znaci pocinjemo od NLR , MG prati moje iz bolnice nakon sto je umro , RK vraca se u roleplay koji je izgubio, DB drive bya mi kombi sa autom, njegovi koji su takodje pali su stali iza rk zone i pucaju u kombi

toliko od nas :) pa vi odlucite ko je vise kriv mi ili oni <3 s postovanjem DI LAURO familija.

Kaka Divaio

Kaka Divaio

Batonga
Igrač
evo drugi video zaboravio sam da kacim gore

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
dobro vece e ovako posto je moja familija targetirana od covjeka koji izgleda ne zna sta oce od sebe na ovom serveru duzan sam da dostavim i ja par klipova dje se vidi da covjek krsi VISE OD 3 PRAVILA

prvi video: video dje se vidi da svi padaju od strane mene znaci kompletan tim sto je bio dolazio na pljacku ja to ocistim :

drugi video : video dje se vidi da covjek krsi sva moguca pravila znaci pocinjemo od NLR , MG prati moje iz bolnice nakon sto je umro , RK vraca se u roleplay koji je izgubio, DB drive bya mi kombi sa autom, njegovi koji su takodje pali su stali iza rk zone i pucaju u kombi

toliko od nas :) pa vi odlucite ko je vise kriv mi ili oni <3 s postovanjem DI LAURO familija.
dodaj i snimak kako si sam utovarao kombi pametni nas Kaka nemoj to da seces i da se vidi ceo pov kako su tvoji popadali pa si ti dosao naknadno i pitao se kako cu ja sam (plakanje) i onda zoves jos 2 coveka nazad da ti pomognu da dodju plus ne znam sto kacis to kad MG-as na IC dogadjaju koliko ja znam Skladiste je IC plus prvi si poceo da guras auto nije frka kazne mene kazne tebe lagan si plus ja prvi nijedno pravilo nisam prekrsio sam znas da su ti se vratila 2 kerica da ti pomognu

Kaka Divaio

Kaka Divaio

Batonga
Igrač
Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Batonga
Igrač
ja ili ti koji pricas u snimku KAKO CU SAM mi mi mi
ajte kerici dodjite u rk da punimo
smanji si ego, em si slep em si glup. Ako vec pricas za failove sto ne pocnes da postavljas i tvoje koji ne znaju da postuju pravila blokade, onda kada se sredi to mozes da kenjas. I ovo sa autom, smejanje. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Screenshot 2026 01 30 043938
Screenshot 2026 01 30 043944

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Forum Administrator
Administrator Team
Igrač
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.

Igrač pod ID-em 710-437 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.9.
Igrač pod ID-em 132-358 će biti kažnjen po Pravilu zauzimanja zone 1.5.
Autor žalbe pod ID-em 776-692 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.9.
Content

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom