PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №802

Status
Not open for further replies.
D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Darko Halilovic
- Vaš ID
776-692
- ID prekršioca
384-791
- Vreme prekršaja
12:00
- Opis situacije
Cuje se kako prica jebacu ti sve
- Dokazi
https://youtu.be/fm9cHyDjoQE
- Koju odluku smatrate pravednom
Ban 7+ dana
Psovanje mislim da decko treba malo da ohladi od igrice

L

Liridon Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
Ja sam ID 384-791, posedujem vise snimaka od mnogo ranije gde on mene vredja, sve sto sam izrekao momku izrekao sam u svrhu roleplaya kao sto verujem da je i on meni i zbog toga ga nisam ni kacio nigde. Na sve to posedujem dva snimka gde je Darko uhapsen i gde je MG uradio. U koliko su potrebni snimci prilozicu.

L

Liridon Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
Jos jednu stvar sam zaboravio, razlog sto sam izrekao te stvari koje sam izrekao je taj sto on kao kriminalac juri mene kao policajca ispred skladista, video sam ga kako izgleda po RP i zapretio na svoj neki strog nacin da cu ga juriti po gradu za ovo sto radi, jer takav mi je i karakter, strog.

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Jos jednu stvar sam zaboravio, razlog sto sam izrekao te stvari koje sam izrekao je taj sto on kao kriminalac juri mene kao policajca ispred skladista, video sam ga kako izgleda po RP i zapretio na svoj neki strog nacin da cu ga juriti po gradu za ovo sto radi, jer takav mi je i karakter, strog.
Sam si pod to kao prvo kao drugo skladiste je na kom je sasvim slucajno neki momak koji se zove tebi mnogo poznato Vedad kao trece skladiste je ubijes moje pa bezis mnogo cudno sto te jurim a sam si cim sam vas video vise pobegao sam i opet si bio sam posle i otresao sam te kod nanasa iskrwno samo lepo kazi da ti je zao i opet necu povuci zalbu dobices sta zasluzujes nece meni niko psovati sve na gomilu pogotovu ti i Vedad

L

Liridon Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
Evo jasni dokaz da decko ima nesto licno protiv mene,da li je kompleks neki iz detinjstva ili sta je ne znam necu da ulazim u to, psovke su bile IC u svrhu Roleplaya, posedujem bezbroj snimaka za navedene situacije gde se navedeni Vedad i ja ubijamo medjusobno i gde hapsim pripadnike njegovog klana i njihove kombije plenim na skladistu, to koga ja jurim je moja stvar kao policajca, ja nisam duzan da se ikome objasnjavam, ako ja zelim da uhapsim nekoga ja imam puno pravo da ga jurim, ti zivis decko u nekoj zabludi da si nekome bitan da bi te neko vredjao, nazalost nisi, izvini stvarno...

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
Evo jasni dokaz da decko ima nesto licno protiv mene,da li je kompleks neki iz detinjstva ili sta je ne znam necu da ulazim u to, psovke su bile IC u svrhu Roleplaya, posedujem bezbroj snimaka za navedene situacije gde se navedeni Vedad i ja ubijamo medjusobno i gde hapsim pripadnike njegovog klana i njihove kombije plenim na skladistu, to koga ja jurim je moja stvar kao policajca, ja nisam duzan da se ikome objasnjavam, ako ja zelim da uhapsim nekoga ja imam puno pravo da ga jurim, ti zivis decko u nekoj zabludi da si nekome bitan da bi te neko vredjao, nazalost nisi, izvini stvarno...
Nisam bitan zato si mi jebao sve kako se cuje u snimku ako me usi ne varaju a to mislim da nije ic tako da tiho molicu samo nastavi sa psovanjem na serveru i svaki put letenje samo nemoj plakati pogresnim ljudima sto sam te okacio zasluzeno si ovde okacen

V

Vedad Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
Sam si pod to kao prvo kao drugo skladiste je na kom je sasvim slucajno neki momak koji se zove tebi mnogo poznato Vedad kao trece skladiste je ubijes moje pa bezis mnogo cudno sto te jurim a sam si cim sam vas video vise pobegao sam i opet si bio sam posle i otresao sam te kod nanasa iskrwno samo lepo kazi da ti je zao i opet necu povuci zalbu dobices sta zasluzujes nece meni niko psovati sve na gomilu pogotovu ti i Vedad
Ja bi te samo zamolio da ODJEBES od Vedada i da prekines da aludiras na timovanje,na tom istom skladistu nas je licno on ubio
a ti prvi nemas pravo da se zalis na vredjanje ikoga kad prvi psujes sta stignes,sto se tice timovanja postoji administracija za to koja ce to lako da ustanovi a to sto je tebi zao sto ne mozes da uzmes skladiste je tvoj problem pozz <3

V

Vedad Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
Ja bi te samo zamolio da ODJEBES od Vedada i da prekines da aludiras na timovanje,na tom istom skladistu nas je licno on ubio
a ti prvi nemas pravo da se zalis na vredjanje ikoga kad prvi psujes sta stignes,sto se tice timovanja postoji administracija za to koja ce to lako da ustanovi a to sto je tebi zao sto ne mozes da uzmes skladiste je tvoj problem pozz <3

V

Vedad Mudidji

Gost Prestolnice
Igrač
I dodao bih da se klip pusti u celini de se vidi da prvi pocinjes da ga vredjas i provociras hahahahaha

D

Dare

Gost Prestolnice
Igrač
xD

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 4 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 384-791
će biti kažnjen po Pravilu projekta 3.2.
Content

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom