PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №812

Status
Not open for further replies.
Z

zvonoskone

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Zvonimir Skenderbegov
- Vaš ID
850-470
- ID prekršioca
761-104
- Vreme prekršaja
Oko 19H
- Opis situacije
Idem pored transporta oruzija nisam nikoga pucao niti nista dolazi mi 2 saobracajca i krecu da me udaraju kao manijaci ja im vicem "cemu takvo udaranje nisam nista uradio" na sta oni ne odgovaraju krecem bezati oni mi buse auto opucao sam 2 puta za upozorenje on mi razvaljuje auto do kraja (DB) umesto da je gadjao samo gume udjemo u gun fight ubije me konfiskuje mi stvari za koje sam se mucio i bezi sa scene umesto da roleplaya i pozove KCB.
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m3hTWKSSn7nfhszHo?invite=cr-MSxORG8sMTk5MDY0OTk1
- Koju odluku smatrate pravednom
Da mi se VRATE stvari koje je konfiskovao i po mogucnosti VECI ban.
NEADEKVATNO POSTUPANJE.

P

Perica

Batonga
Igrač
Posto se spominje moj id ja bi da se oglasim povodom sitacuije .
Ista ta vozila iste boje su bila kod tog skladista tokom transporta i takav auto kao ti je bio kod kamena te eto vidis slucajno si se nasao tu i slucajno si se vozao sa celim arsenalom i 50 pancira.
Niko iz PU,USP,BIA,Vojske i slicnih organa nece te pucati bez ikakvog razloga jer da nije tu transport bio u toku niko te ne bi pipnuo

Z

zvonoskone

Gost Prestolnice
Igrač
Posto se spominje moj id ja bi da se oglasim povodom sitacuije .
Ista ta vozila iste boje su bila kod tog skladista tokom transporta i takav auto kao ti je bio kod kamena te eto vidis slucajno si se nasao tu i slucajno si se vozao sa celim arsenalom i 50 pancira.
Niko iz PU,USP,BIA,Vojske i slicnih organa nece te pucati bez ikakvog razloga jer da nije tu transport bio u toku niko te ne bi pipnuo
Nije u pitanju to već bežanje sa scene i uzimaš mi stvari ako ćeš me ostaviti da trunem tamo onda ne konfiskuj iteme.

P

Perica

Batonga
Igrač
Nije u pitanju to već bežanje sa scene i uzimaš mi stvari ako ćeš me ostaviti da trunem tamo onda ne konfiskuj iteme.
bezanje sa scene jer ne mogu da te dignem nemam defa a ovi iz kbc nikako da dodju...

Bojan Šćekić | Bojan

Bojan Šćekić | Bojan

Mangup
Chief of Forum Team
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Reaction score:1
Pozdrav, sa vama je Administrator level 3 i Forum Administrator | Bojan Scekic
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em
761-104 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.13. i pravilu legalnih organizacija 1.14.
Autor žalbe pod ID-em 850-470 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.8.
Sve oduzete stvari će biti vraćene autoru žalbe.
Content

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom