PREGLEDANO Forum | Žalba na igrača | №824

Status
Not open for further replies.
C

crnesobe7

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- Vaš in-game nickname
Marko Tanasijevic
- Vaš ID
240-933
- ID prekršioca
267-321, 724-182, 683-496, 318-128
- Vreme prekršaja
15:57
- Opis situacije
Priveo sam lice zbog poternice, u stanici je krenuo da koristi radio dok je vezan, došla su njegova 3 momka dok sam proveravao tablice kao dokaz
- Dokazi
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m3DWMBozKcDyg-xmh?invite=cr-MSxUNFMsMjg0NDEzOTU0&v=0 drugi dokaz: https://medal.tv/games/gta-v/clips/m3DW23btWfOA1QAte?invite=cr-MSxiR2osMjg0NDEzOTU0&v=44
- Koju odluku smatrate pravednom
Da se igrači koji su učestvovali u MG-u kazne u skladu sa pravilima projekta
MG

M

markonix

Gost Prestolnice
Igrač
Dokaz za MG? Tri isto obucena lika su se pojavila nisi ni video sta zele ali mgaju? Sta ako su oni dosli da pitaju nesto u vezi vozacke dozvole?

Kamilla

Kamilla

Gost Prestolnice
Igrač
To sto neko nesto pise mozda je slucajno mozda pise sa visom silom, a to kad sam ti opsovao imao sam snimak kakk sam alt tabo to sto sam zadrzao n za pricanje bilo je sluc, ako nr mozes to da shvatis i ako ti se place i ako si zeljan da okacis nekog lagano

Petar_Mihajlovski

Petar_Mihajlovski

Šmeker
Igrač
Ne znam šta smo ovde mi prekršili ovde kao nazvani “MG”, mogli samo da budemo slepci i da radimo večja sranja kako što je stalkanje i NRD dok ste lice odneli na sud. Mi smo došli jer je lice nama objašnjavalo kako je došlo do fail RP-a kako ste ga vi gledali kroz zatamljeno auto itd itd… U tom momentu ja sam pričao sa visokim činom da ga pitam da li može šta da se uradi zbog toga i došli smo samo da pitamo za situaciju od toga šta se desilo sa njim i sa vama. Od kada se je završila RP situacija on je meni poslao video za tako zvani fail i on je sam uradio prekršak za koji je soodvetno kažnjen.

Attachments

• IMG_8297.jpeg
    IMG_8297.jpeg
    53.7 KB · Views: 11
G

Gavrilo!

Gost Prestolnice
Igrač
Ne znam šta smo ovde mi prekršili ovde kao nazvani “MG”, mogli samo da budemo slepci i da radimo večja sranja kako što je stalkanje i NRD dok ste lice odneli na sud. Mi smo došli jer je lice nama objašnjavalo kako je došlo do fail RP-a kako ste ga vi gledali kroz zatamljeno auto itd itd… U tom momentu ja sam pričao sa visokim činom da ga pitam da li može šta da se uradi zbog toga i došli smo samo da pitamo za situaciju od toga šta se desilo sa njim i sa vama. Od kada se je završila RP situacija on je meni poslao video za tako zvani fail i on je sam uradio prekršak za koji je soodvetno kažnjen.
Saradnja sa policijom wtf

Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Aleksandar Jakovljevic | stefkee

Šmeker
Igrač
Pozdrav, sa vama je Administrator level 1 / Forum Administrator | Stefkee
Vaša žalba je PRIHVAĆENA.
Igrač pod ID-em 267-321 će biti kažnjen po Pravilu projekta 4.8.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom