ODBIJENO Gega Mcrib

Status
Not open for further replies.
G

gega

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. ime,prezime,statican(ID)
Gega Mcrib(911-529)
2.Godine i datum rodjenja
imam 26 godina rodjen sam 22.5.1999
3. Fotografije lika (Celo lice, levi profil, desni profil)

4. Pol

Muškog sam pola.

5. Religija

Po veroispovesti sam musliman. Veru poštujem, ali je ne praktikujem aktivno i ona ne utiče direktno na moje odluke niti na moj način života.

6. Nacionalnost

Moja nacionalnost je srpska. Rođen sam i odrastao u Srbiji, gde sam vrlo rano naučio kako funkcioniše ulica i kome se može verovati, a kome ne.

7. Roditelji

ima tatu Nemanja Mcrib,i mamu Anja Mcrib

7.1. Brat / sestra

imam brata daki mcrib koji bio znacajan u mom zivotu

8. Izgled

Oblačim se jednostavno, ali upadljivo — uglavnom u svetlu sportsku garderobu koja mi omogućava brzo kretanje i ne sputava me u akciji. Frizura mi je moderna, namerno neuredna kako bih se izdvajao.
. Pogled mi je hladan i proračunat — emocije ne pokazujem i retko ko može da proceni moj sledeći potez.

9. Karakteristične osobine

opusten u dosta situacija,miran i neagresivan,snalazan

10. Obrazovanje

Formalno obrazovanje mi nikada nije bilo prioritet. Završio sam osnovnu i srednju školu u Bratuncu, ali sam vrlo rano shvatio da se stvarno znanje ne stiče u učionici.
Moje obrazovanje dolazi sa ulice

11. Stil života

Često sam među ljudima, iako se ne eksponiram — priroda posla to zahteva. Volim automobile, žurke i okupljanja, ali se ipak najbolje osećam u svom krugu ljudi.
Često menjam automobile, dodatno ih sređujem, a deo zarade dolazi upravo iz njihove trgovine. Sportski automobili, retki u gradu, oduvek su me privlačili.
Kada mi treba mir ili diskretniji razgovor, ponekad idem na pecanje.
Što se tiče posla u restoranu, svakodnevno se bavim administracijom — plaćanjem poreza, računa i komunalija, kako za svoje, tako i za nekretnine firme. Pored toga, vodim i druge poslove, kao i regrutaciju novih članova.

11.1. Rano detinjstvo (0–3 godine)

Bez jasnih sećanja, ali uz stalnu napetost u porodici i okruženju. Naučio sam da osećam atmosferu pre nego što je razumem.

11.2. Detinjstvo (3–12 godina)

Povučeno dete, ali izrazito posmatračko. Retko sam verovao drugima i rano sam naučio da ćutanje daje prednost.

11.3. Tinejdžerske godine (12–18 godina)

poceo sam da se klosarim po veterniku sa mojim bratom i njegovim drugarima

11.4. Mladost (18–30 godina)

vec sam upao u svet kriminala i droge,veternik je postajao sve jaci i jaci

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi

zvanicno sam otvorio familiju,i doveo svoju bracu samnom

14. Zaključak

smatraju me kao opasancovek koji dobro upotrebljuje oruzje i dobro zavodi red na ulici,svi me hvale po tome sto sve poslove resavam lagano i lako bez ikakvih problema,takodje sam jako vest vozac.

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija NIJE PRIHVACENA

Previse je kratka

Status
Not open for further replies.

Personalize