PREGLEDANO help

Status
Not open for further replies.
L

loivizz

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Marko Eric
- Razlog kazne
-
- Datum i vreme kazne
10.04.2026 22:26
- Kratak opis situacije
Ne slažem se sa administratorom. Igrač me je namerno udarao pesnicama, zbog čega sam izvadio oružje. Nakon toga je njegov prijatelj takođe pokušao da mi nanese štetu, i zbog toga sam ga kaznio. Nakon toga me je administrator banovao. Igrači su prvi počeli da mi nanose štetu, a tek nakon njih sam ja uzvratio istom merom..
- Screenshot kazne
https://imgur.com/a/iH2ROhK
-

Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
@Marko Eric | Venomatic izjasni se odmah.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Marko Eric | Venomatic

Venomatic
Head of Media
Administrator Team
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, sa vama je Head of Media & Head of Moderator Team | Marko Eric | Venomatic

Sto se tice situacije, lice je novi igrac na serveru. Pocela je pljacka objekta No.7 koju su startali Nocni Vukovi gde lice dolazi kao civil ili ti gradjanin grada Beograda i gde pocinje da puca po Nocnim Vukovima, pokusava da im uzima loot. Posle njegovog ubistva na No.7 isto lice dovodim u maciju sobu gde ga pitam zasto krsi pravila servera i da ne sme kao gradjanin da dolazi na veliku pljacku gde mi on kaze da je dosao da bi ga oni zaposlili, ali nisu hteli i on ih je krenuo pucati. Objasnio sam mu da to ne moze tako da radi i da se zaposljavanje u neku od organizacija ili familija vrsi iskljucivo u njihovim bazama gde se lice izvinulo i rekao da nece da krsi vise takvo pravilo i ja sam mu dao usmeno upozorenje. Po vracanju lica u grad, nije proslo 2 minuta gde dobijam report od Nocnih Vukova da je lice u njihovoj bazi i puca po njima, ja odlazim u spec i vidim to isto lice gde masovno puca po Vukovima i nimalo nema Fear, a par min pre toga se izvinuo i rekao da nece vise da krsi pravila. Samim tim doneo sam odluku za takvom kaznom gde lice mora da sedne i vidi gde je pogresio, lepo nauci pravila naseg projekta i po povratku na server prestane sa krsenjem pravila.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Chief of Forum Team
Senior Forum Administrator
Forum Administrator
Administrator Team
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3