AKTIVAN Pedja Kovac

Status
Not open for further replies.
P

Pedja

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID) Pedja Kovac , 548-231
2. Godine i datum rođenja 41, 19.01.1974.
3. Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
4. Pol Muski
5. Religija hriscanin
6. Nacionalnost Srbin
7. Roditelji (Puno ime) Branimir Kovac i Jelisaveta Kovac
8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica) Blage crte lica, Seda kosa i brada
9. Karakteristične osobine (mladeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo) Nema
10. Obrazovanje: Vojna gimnazija i Vojna Akademija
11. Stil života: Profesionalac u svakom smislu i u svakoj pori zivota

11.1. Rano detinjstvo (0-3 godine):
Vise nego besmisleno...Beba,pelene,mleko,spavanje,Beograd

11.2. Detinjstvo (3-12 godina):
Rano detinjstvo proveo sam po parkovima Beograda a onda i prvih par razreda. Uvek dobro dete, odlican djak i dobar drug.

11.3. Tinejdžerske godine (12-18 godina):
Zavrsio osnovnu skolu i upisao Vojnu Gimnaziju. Pored skolovanja bavio sam se raznim sportovima jer kao i vecina momaka moje generacije uvek smo imali viska energije i trebalo je to negde potrositi.
Vojnu Gimnaziju sam upisao jer to nam je porodicno nasledje. Svi pre mene su bili u vojsci u mojoj porodici, neki jer su hteli a neki jer nisu imali izbora sem da brane svoju zemlju ( Ratovi u zadnjih 125 godina )

11.4. Mladost (18-30 godina):
Po zavrsetku Vojne Gimnazije upisao Vojnu Akademiju. Po zavrsetku iste poceo zvanicno rad u vojsci na raznim pozicijama. U ovom periodu bio i na ratistu i to su godine o kojima bas i nebih pricao jer u ratu nista lepo nema. Posle rata nastavio karijeru u vojsci tacnije u Vojno Bezbednosnoj Agenciji.

11.5. Zrelost (30-50 godina):
Godine uspesne karijere u Vojno Bezbednosnoj Agenciji. Prosao sve sto je moglo da se prodje i dosao do Nacelnika VBA. Posle vise godina na na najvisoj funkciji General Pukovnika doneo odluku o odlasku u penziju. Detalje zbog prirode posla nemogu iznositi.
Van sluzbe sam voleo da budem sa porodicom da idem na pecanje,lov i da odrzavam kondiciju omiljenim sportovima.

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi:
Posle kratke penzije na poziv starih prijatelja iz sluzbe i politike prihvatam da preuzmem poziciju Zamenika Direktora Bezbednosno Informativne Agencije.
Posao sam prihvatio i ako me je porodica ubedjivala u suprotno jer ako se neko naradio ja sam ( njihov argument) ali ja kao stari vojnik i veliki patriota nisam mogao odbiti prijatelje a ni ja nisam mogao ugasiti veciti plamen koji u meni gori , Ljubav prema svojoj Srbiji !
Slobodno vreme provodim sa suprugom i decom kada dodju iz inostranstva jer studiraju u Americi !

13. Planovi za budućnost:
Posao na kom se sada nalazim mi je doneo saznanja koje ce me u buducnosti mozda odneti u drugom smeru jer sve mi se cini da cu kao neko ko je ceo svoj zivot posvetio Srbiji biti potreban na nekom drugom mestu. Jer sa ove pozicije neke stvari koje su krucijalne za nasu drzavu ne mogu da promenim.
Istina da cu sa suprugom i decom imati duge razgovore zasto ne penzija i Grcka i zasto opet Srbija na prvom mestu ali ja tu nemogu nista . To mi je u krvi !
Ono sto sam ceo zivot izbegavao izgleda me ceka u naredom periodu... Politika

Attachments

• Snimak ekrana 2026-01-27 133752.png
    Snimak ekrana 2026-01-27 133752.png
    313.1 KB · Views: 11
  • Snimak ekrana 2026-01-27 133809.png
    Snimak ekrana 2026-01-27 133809.png
    189.7 KB · Views: 3
  • Snimak ekrana 2026-01-27 133822.png
    Snimak ekrana 2026-01-27 133822.png
    86.3 KB · Views: 4
  • Snimak ekrana 2026-01-27 133833.png