Gianna Vespucci
Batonga
Kliper II
Igrač
Reaction score:0
i jesam rekao kurvo raspala ali obrati sta si rekla pre toga sto ja tebe ne bih vredjao ako si ti mene vredjala
To sto sam ti rekla da promenis pelenu je cinjenica jer si deriste i ne nemas pravo da me vredjas jer sam dosta starija od tebe ali dobro to je odraz tvog vaspitanja koje nosisapsolutno si me vredjala i te slike sto si slala ti ne pomazu jer je tt a ne discord niti ing a da ne spominjemo kako si mene vredjala.
iz kuce. Mi smo sa tobom imali probleme dan pre ovoga i imam snimke i od tog dana gde si me vredjao ali mi se nije dalo da ih kacim mada vidim da cu morati i to da ulozim u dokaze. To je prva stvar. Druga stvar je da ja imam toliko ljudi za dokaze da ne mogu da ih nabrojim na prste. U te ljude spada tvoj bivsi lider JOHN GOTTI koji mi je dozvolio da te ubijem onom palicom zbog tvog neartikulisanog ponasanja a da ne spominjem ostale clanove koji su bili tu i videli sta se desilo. Na ovo sve takodje mogu da dodam i skrinsotove tvog ponasanja prema drugim ljudima jer su mi slali kako si im pretio i vredjao ih tako da ja da sam ti pokrila bih se usima jer bi mene bilo sramota da glumim zrtvu posle svega sta sam uradila a ti prst na celo i zapitaj se. Umesto sto places zbog ban iskoristi to vreme i izadji napolje, sprijatelji se sa nekim