Preporuka za Igrice

Supi

Supi

Batonga
Igrač
Reaction score:4
Želeo bih ovde da pokrenem temu koja se svodi da ljudi prepourucuju neke Offline i Online igrice svih tipova. Ispod mozete napisete igricu koju preporucujete da neko igra i opisete vase misljenje o toj igrici da bi i drugi igraci mogli naci neku sto ce se i njima svideti.

Ja bih preporucio igru "ICARUS"

Igra je slična igrici The Forest, samo sto ovde imas da brines o dosta stvari i radnja se radi na drugoj planeti. Pored igranja samo survival ima jos opcija da se rade misije van tvog sveta i skupljas druge coine kojima posle mozes kupiti u svom svetu neke bolje stvari. Moze se igra single-player a moze i online. Ima dosta zanimljivih stvari koje moze da se radi i dobra je i za zezanciju.

Ezio Vespucci┃Rora

Ezio Vespucci┃Rora

Batonga
Igrač
Reaction score:26
Far Cry 3, ne mora puno da se objasnjava igrica ja poput svih ostalih iz Far Cry serijala ali po meni najbolji Far Cry. Igrica je polu open world sve preporuke.

Kiosk

Kiosk

Kralj asfalta
Igrač
Reaction score:78
Supraworld

Supraworld je jedna od onih igara što te na prvu prevari koliko deluje jednostavno, a zapravo ti totalno okrene mozak. Nemaš klasične nivoe ni uputstva, nego sam istražuješ i skapiraš foru, koristiš bagove, respawn trikove i razne nelogične stvari koje na kraju baš imaju smisla. Sve je puno tajni i sitnica, pa te tera da stalno eksperimentišeš. Ako voliš igre gde moraš sam da uključiš mozak i nemaš vodič za ruku, ovo je baš pogodak.

Coa74

Coa74

Šmeker
Igrač
Reaction score:25
30 Days on Ship ( https://store.steampowered.com/app/2800370/30_Days_on_Ship/ ) igrica je trenutno u BETA verziji tako da moze svakod a je proba,rijec je u survival igrici koju mozes da igras sa prijateljima.Uglavnom vi ste na napustenom brodu koji je pun kotenjera za prevoz.I sad istrazujete brod otvarate kontenjere i prezivljavate,po meni je igrica zanimljiva u BETA verziji,a tek ce da bude kada izadje cijela :D

Gospodar95

Gospodar95

Batonga
Igrač
Reaction score:6
7 Days Die
Preporucio bih, da probate mozda ovu igricu ako imate drustvo zanimljivo je gradite i morate u tih 7 dana da izgradite najbolju bazu sebi i da se spremite posto na 7 danu kao sama igrica sto kaze napada vas horda zombija

a_lleksa

a_lleksa

Batonga
Igrač
Reaction score:3
Peak
Zanimljiva CO-OP igrica koju mozete igrati sa jos 3 drugara (vise njih sa modom), penjete se na planine, skupljate resurse i pokusavate doci do PEAK-a (vrha/kraja igrice) dok prelazite pustinje, alpe, vulkane, dzungle i sl. Sve preporuke za ovu igricu 10/10

Jon Smith | Husak

Jon Smith | Husak

Batonga
Igrač
Reaction score:32
Call Of Duty Black Ops 1 - unikatna, zanimljiva priča, sve je top.

Cone

Cone

Batonga
Igrač
Reaction score:23
Preporučio bih ti Call of Duty: Modern Warfare II

To je ratna pucačina iz prvog lica gdje ulaziš u ulogu vojnika specijalnih jedinica. Igra nudi realistične misije širom svijeta – od urbanih borbi u gradovima do taktičkih upada u baze. Imaš razne vrste oružja, taktike i mogućnost timske igre. Posebno je zanimljivo što akcija stalno drži napetost, a multiplayer dio donosi pravu ratnu atmosferu protiv drugih igrača.

Vladimir Dakić | Vladimir

Vladimir Dakić | Vladimir

Bezbednosna Discord Agencija
Deputy Head Curator
Social Media Administrator
Igrač
Reaction score:14
BMRP najveca preporuka

Rikavella

Rikavella

Mangup
Igrač
Reaction score:3
WoW ako hoces da izgubis pol života a da ne postigneš ništa 🤣

Wikler

Wikler

Batonga
Igrač
Reaction score:1
GTA 4
Ako zelis nesto sa low-pc'om mozes pokrenuti bez problema u velikom FPSu. Tu te ceka pucnjave, akcije, igrica sa top pricom :D

Personalize

Top Bottom