Flash
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- Naziv biznisa: Ima nade
- Vlasnik:Zudija Hopic
- Lokacija (opis ili screenshot): Privatni stan
- Opis poslovanja: Privatni psihijatar pruža profesionalne i diskretne psihijatrijske i psihološke seanse licima koja su pretrpela stresne ili traumatične događaje u gradu. Posao je zasnovan isključivo na interakciji, sa ciljem unapređenja kvaliteta i razvoja karaktera klijenata, takodje su moguce i grupne seanse
- Usluge/proizvodi: Individualne i grupne seanse psihološke procene ponašanja i mentalnog stanja, savetovanja nakon traumatičnih događaja (pucnjave, otmice, pritvora, nesreće), izradu psihijatrijskih izveštaja i preporuka, saradnju sa policijom, sudom i drugim institucijama po potrebi
- IC priča/narativ: Nakon višegodišnjeg rada u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, shvatio sam da život u ovom gradu ostavlja ozbiljne posledice po mentalno zdravlje ljudi. Učestali oružani sukobi, nasilje, kriminal, pritvori i lični gubici stvorili su potrebu za diskretnom i profesionalnom psihijatrijskom pomoći, van preopterećenog državnog sistema.
Iz tog razloga sam odlučio da otvorim privatnu psihijatrijsku ordinaciju, namenjenu građanima kojima je potrebna stručna pomoć, savetovanje ili psihijatrijska procena u sigurnom i poverljivom okruženju. Ordinaciju sam zamislio kao neutralan prostor u kojem klijenti mogu otvoreno da govore o svojim problemima, traumama i unutrašnjim konfliktima, bez straha od osude ili zloupotrebe informacija.
Pored rada sa civilnim licima, vremenom sam uspostavio saradnju sa policijskim i pravosudnim institucijama, kroz psihijatrijske procene osumnjičenih, svedoka i drugih lica kojima je potrebna stručna evaluacija. Svoj rad zasnivam isključivo na profesionalno i realistično, uz poštovanje etike, diskrecije i važećih zakona.
Moj cilj nije samo finansijska dobit, već stvaranje prostora u kojem se mentalno stanje likova shvata ozbiljno, gde njihove odluke i ponašanje imaju psihološko utemeljenje. - Slike/logo/reklame (opcionalno):
- Kontakt (IC broj/način): izvinjavam se ali trenutno nemam broj kopiran a ne mogu da udjem ig skidam gta ponovo ali cu dodati, uglavnom je kontakt IC broj
Attachments
Last edited by a moderator: