ČEKA RAZMATRANJE Privatne seanse / Psihijatar ,, Ima nade"

Flash

Flash

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
  • Naziv biznisa: Ima nade
  • Vlasnik:Zudija Hopic
  • Lokacija (opis ili screenshot): Privatni stan
  • Opis poslovanja: Privatni psihijatar pruža profesionalne i diskretne psihijatrijske i psihološke seanse licima koja su pretrpela stresne ili traumatične događaje u gradu. Posao je zasnovan isključivo na interakciji, sa ciljem unapređenja kvaliteta i razvoja karaktera klijenata, takodje su moguce i grupne seanse
  • Usluge/proizvodi: Individualne i grupne seanse psihološke procene ponašanja i mentalnog stanja, savetovanja nakon traumatičnih događaja (pucnjave, otmice, pritvora, nesreće), izradu psihijatrijskih izveštaja i preporuka, saradnju sa policijom, sudom i drugim institucijama po potrebi
  • IC priča/narativ: Nakon višegodišnjeg rada u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, shvatio sam da život u ovom gradu ostavlja ozbiljne posledice po mentalno zdravlje ljudi. Učestali oružani sukobi, nasilje, kriminal, pritvori i lični gubici stvorili su potrebu za diskretnom i profesionalnom psihijatrijskom pomoći, van preopterećenog državnog sistema.

Iz tog razloga sam odlučio da otvorim privatnu psihijatrijsku ordinaciju, namenjenu građanima kojima je potrebna stručna pomoć, savetovanje ili psihijatrijska procena u sigurnom i poverljivom okruženju. Ordinaciju sam zamislio kao neutralan prostor u kojem klijenti mogu otvoreno da govore o svojim problemima, traumama i unutrašnjim konfliktima, bez straha od osude ili zloupotrebe informacija.

Pored rada sa civilnim licima, vremenom sam uspostavio saradnju sa policijskim i pravosudnim institucijama, kroz psihijatrijske procene osumnjičenih, svedoka i drugih lica kojima je potrebna stručna evaluacija. Svoj rad zasnivam isključivo na profesionalno i realistično, uz poštovanje etike, diskrecije i važećih zakona.

Moj cilj nije samo finansijska dobit, već stvaranje prostora u kojem se mentalno stanje likova shvata ozbiljno, gde njihove odluke i ponašanje imaju psihološko utemeljenje.
  • Slike/logo/reklame (opcionalno):
  • Kontakt (IC broj/način): izvinjavam se ali trenutno nemam broj kopiran a ne mogu da udjem ig skidam gta ponovo ali cu dodati, uglavnom je kontakt IC broj

Attachments

• Logo.png
    Logo.png
    252.9 KB · Views: 18
Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Udji na discord fakcije Vlade RS, nacices kanal za registraciju svoje firme.

Personalize

Top Bottom