D
Dominic Dom Vitelli
Početnik
Igrač
Reaction score:0
1. Ime i prezime, statičan ID
Dominic “Dom” VitelliStatičan ID: (517-714)
2. Datum rođenja i godine
Rođen sam u Italiji.Imam 35 godina
Rodjen 10.03.1990
3. Fotografije lika
4. Pol
Muški5. Religija
Rimokatolik6. Nacionalnost
Italijan( Balkansko poreklo po majci )
7. Roditelji
Otac:Marco VitelliMoj otac je bio čovek stare škole, stroge discipline i jasne hijerarhije. Njegov život je bio povezan sa poslovima o kojima se nije govorilo javno, ali se znalo da se reč drži i da se greške ne ponavljaju. Od njega sam naučio da autoritet ne dolazi iz straha, već iz doslednosti, kontrole i poštovanja.
Majka: Elena Vitelli (rođena Petrović)
Moja majka je poreklom sa Balkana, mirna i razumna žena koja je uvek držala porodicu na okupu. Ona je bila ravnoteža u mom odrastanju, naučila me je strpljenju, samokontroli i važnosti lojalnosti porodici iznad svega.
7.1. Braća / sestre
Moj mlađi brat je Teodoro Vitelli. Od malih nogu sam ga posmatrao i pazio, trudeći se da mu budem primer i podrška u svemu što radi. Poštujem njegovu smirenost i sposobnost da sagleda stvari pre nego što reaguje, a često mi je i sam pružao iznenađujuće dobre savete. Naš odnos je zasnovan na međusobnom poverenju, poštovanju i porodičnim vrednostima. Iako se ponekad ne slažemo u pristupu nekim stvarima, znam da mogu da računam na njegovu diskreciju i lojalnost, baš kao što on zna da može da računa na mene.
8. Fizički izgled
Visok sam, urednog držanja i smirenih pokreta. Preferiram klasičan i nenametljiv stil oblačenja, uglavnom odela i tamnije boje. Na mom licu se retko mogu pročitati emocije, a pogled je proračunat i hladan. Ne ističem se izgledom — smatram da pravi utisak ostavljaju postupci, ne spoljašnjost.9. Karakterne osobine
- Smiren i proračunat
- Disciplinovan i strpljiv
- Autoritativan, ali racionalan
- Ne donosim odluke impulsivno
- Visoko cenim lojalnost i red
- Verujem da je tišina često jača od sile
10. Obrazovanje
Formalno obrazovanje sam završio u Italiji, ali najveći deo znanja stekao sam kroz praksu, posmatranje i rad sa ljudima koji su razumeli kako sistem funkcioniše iza zatvorenih vrata. Posebno sam se razvio u oblasti organizacije, logistike i strateškog razmišljanja.11. Životna priča
11.1 Rano detinjstvo (0-3) godine.
Odrastao sam u porodici gde su red i poštovanje bili osnova svakog odnosa. U kući se znalo ko donosi odluke i kako se one sprovode. Kao veoma mlad naučio sam da ne postavljam nepotrebna pitanja i da pažljivo slušam ono što se govori. Iako nisam uvek razumeo značenje tih razgovora, shvatio sam da se određene stvari ne izgovaraju naglas i da prava snaga leži u samokontroli i diskreciji.Roditelji su me učili da budem smiren, da razmišljam pre nego što reagujem i da se ne ističem bez potrebe. To je bio period u kome su se postavili temelji mog karaktera.
11.2 Detinjstvo (3-12) godine.
Tokom detinjstva bio sam mirno i povučeno dete. Dok su se druga deca često upuštala u nepromišljene postupke, ja sam više posmatrao nego učestvovao. Provodio sam vreme slušajući razgovore starijih i posmatrajući kako se problemi rešavaju bez podizanja tona i bez nepotrebne sile.U tom periodu razvio sam sposobnost da analiziram ljude i situacije. Naučio sam da pamtim detalje i da razumem da svaka odluka ima posledice. Disciplina mi je bila usađena prirodno, bez prisile, što me je razlikovalo od vršnjaka.
11.3 Tinejdžerske godine (12-18) godine.
U tinejdžerskim godinama počeo sam da preuzimam konkretnu odgovornost. Ljudi iz mog okruženja su primećivali da sam pouzdan i smiren čak i kada su situacije bile napete. Nisam imao potrebu da dokazujem autoritet glasom ili silom — moj pristup je uvek bio racionalan.U ovom periodu sam naučio kako da vodim ljude kroz primer, a ne kroz pritisak. Počeo sam da shvatam koliko je važno imati kontrolu nad sobom pre nego što se pokuša kontrola nad drugima.
11.4 Mladost (18-30) godine.
Tokom mladosti sam jasno definisao svoju viziju budućnosti. Shvatio sam da haos i neorganizovanost donose kratkoročne rezultate, ali dugoročne probleme. Počeo sam da gradim ideju o organizaciji koja funkcioniše tiho, precizno i bez privlačenja pažnje.U ovom periodu sam stekao iskustvo u radu sa ljudima, organizaciji posla i planiranju poteza unapred. Naučio sam da je disciplina alat, a ne ograničenje, i da pravi uspeh dolazi iz strpljenja.
11.5 Zrelost (30-60) godine.
Iz tog razmišljanja nastala je La Corte Familia. Organizacija zasnovana na jasnoj hijerarhiji, poverenju i dugoročnim ciljevima. Moj cilj nikada nije bio strah ili demonstracija sile, već stabilnost, red i poštovanje koje se gradi kroz dosledne i promišljene odluke.Zrelost mi je donela sposobnost da sagledam širu sliku i da uvek biram poteze koji donose ravnotežu, a ne konflikt.
12. Sadašnje vreme — kako sada živim
Trenutno živim mirnim i povučenim životom. Imam manji stan, skroman i funkcionalan, bez luksuza i bez stvari koje bi privlačile pažnju. Ne volim da se ističem niti da ostavljam utisak nekoga ko živi iznad svojih mogućnosti.Bavim se automehanikom, poslom koji mi omogućava da budem među ljudima, ali i da zadržim distancu. Rad u radionici mi daje rutinu, mir i osećaj normalnosti. To je posao koji zahteva preciznost, strpljenje i razumevanje mehanike — osobine koje cenim i u životu.
Na prvi pogled, moj život deluje potpuno običan. Upravo takav i treba da bude. Smatram da je najbolja zaštita ona koja dolazi iz normalnosti, diskrecije i odsustva potrebe za dokazivanjem.
13. Planovi za budućnost
Moj plan je da La Corte Familia nastavi da se razvija kao disciplinovana i stabilna organizacija, sa jakim osloncem na legalne poslove kao fasadu i pažljivo planirane poteze u senci. Dugoročni cilj je kontrola bez konflikta i reputacija koja se ne gradi glasno, već rezultatima.Završna napomena
Ne verujem u haos niti u demonstraciju sile.Verujem u red, lojalnost i kontrolu.
Prava moć se ne pokazuje — ona se koristi u pravom trenutku.
Last edited by a moderator: