ODBIJENO RP biografija Nemanja Kostic

Status
Not open for further replies.
bonke011

bonke011

Batonga
Igrač
Reaction score:0
1. Prezime, Ime, Statičan (ID): Nemanja Kostic 556-820
2. Godine i datum rođenja 04.01.1992
3. 3 Fotografije lika (Celo lice, Levi profil, Desni profil)
4. Pol: muski
5. Religija: Srpsko-Pravoslavna
6. Nacionalnost Srbin
7. Roditelji (Puno ime) Nevenka Kostic i Dragoslav Kostic
7.1. (Ako postoji brat/sestra, navedite ovde sa kratkim opisom) Nemam, ja sam jedinac.
8. Izgled (stil odevanja, frizura, crte lica) Frizura kratka crna, guste obrve, male usi, ostre crte lica i normalna usta
9. Karakteristične osobine (madeži, ožiljci itd. - i njihovo poreklo) Imam oziljak na stomaaku od metka kada sam odbranio vojnika na pucnjavi i tako spasio njegov zivot.
10. Obrazovanje Zavrsena osnovna skola, srednja zeleznicka tehnicka i fakultet za bezbednost
11. Stil života:
Zovem se Nemanja Kostic, imam 27 godina. Odrastao sam u radnickoj porodici i od malena sam bio naviknut na disciplinu i fizicki rad. Uvek sam vise verovao delima nego prici.
Sa 19 godina otisao sam u vojsku. Tamo sam naucio da ostanem miran pod pritiskom, da radim precizno i da cuvam ljude oko sebe. Taj vojni nacin razmisljanja ostao je uz mene i posle sluzbe.
U civilnom zivotu tesko se uklapam u haos, pa trazim poslove gde vredi red i odgovornost obezbedjenje, zastita, voznja. Ne trazim probleme, ali ne bezi ni od njih ako moram da reagujem.
Drzim se jednostavnog koda: postujem one koji postuju mene, radim tiho, bez hvaljenja, i stojim uz svoje ljude do kraja.

11.4. Mladost (18-30 godina) Imam 27 godina.

Opišite samo one tačke koje su relevantne za godine lika.

Screenshot 2025 11 23 004822
Screenshot 2025 11 23 004803
Screenshot 2025 11 23 004757

12. Sadašnje vreme — kako lik sada živi
Trenutno zivim povuceno i mirno, fokusiran na posao i rutinu. Radim u poslovima obezbedjenja i zastite, gde mogu da koristim disciplinu iz vojske. Svaki dan treniram, cuvam kondiciju i trudim se da ostanem stabilan i smiren. Drzim uzak krug ljudi
13. Planovi za budućnost
Plan mi je da pronadjem stalan i siguran posao, da se finansijski stabilizujem i da izgradim miran zivot u gradu. Voleo bih da otvorim privatnu kancelariju za obezbedjenje svih lica.
14. Zaključak(Ovde ukratko napisete sta vas karakter zna, sme, itd...):
Znam da radim pod pritiskom, smiren ssam u stresnim situacijama. Obucen sam da rizikujem svoj zivot kako bih spasio tudji.

Last edited by a moderator:
Viseslav Ilic | Ben

Viseslav Ilic | Ben

Intergalakticka Jebacina
Igrač
Reaction score:34
Dobar dan !

Tvoja biografija je pregledana i NIJE PRIHVACENA.

Nema detalja, mnogo kratko. Probaj ponovo.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom