Murat Bulic
Šmeker
Igrač
Reaction score:0
1. Priča vođe. Detaljna, sa motivacijom i ključnim tačkama.
Napustio sam staru strukturu jer nisam zeleo da budem pod tudjom komandom, Naučio sam kako sistem funkcionise, ali sam shvatio da je vreme da napravim svoju...
Osnovao sam PAZARAC kao porodicu.
Imam dve kuce jednu kao pokriće i jednu za interne sastanke, plus skladište koje ce da bude kao glavno...
Cilj nije haos, nego kontrola, Ne trazimo rat, ali ga ne izbegavamo.
Lojalnost je sve izdaja se ne prasta.
2. Priče viših zaposlenih. Kratka, ali sa važnim detaljima.
Viši clanovi su se sastajali diskretno i po planu...
Zbog izdaje...
Shvatio sam da u tudjem sistemu lojalnost nema vrednost.
Zato sam odlučio da napravim svoju familiju gde je rec zakon, a izdaja se ne prasta...
5. Tip familije: Kriminalna / Neutralna
Kriminalna...
Ne pravimo buku bez razloga ali kada radimo, radimo ozbiljno.
5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.
PAZARAC je organizovana kriminalna familija sa jakim legalnim pokricem, RP se bazira na ozbiljnim dogovorima, planiranju i hijerarhiji, bez bespotrebnog haosa.
Legalno posedujemo Ammunation biznis koji nam sluzi kao glavni paravan i stabilan izvor prihoda, kao i dve kuće i skladište kroz koje vodimo logistiku i poslovne sastanke.
Kriminalno delujemo diskretno i planski kroz kontrolu teritorije, uticaj, organizovane akcije i zaštitu interesa familije. Sve ide preko odobrenja vrha i bez improvizacije.
6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji.
Posedujemo solidan kapital i određenu kolicinu naoruzanja, što nam daje sigurnost i spremnost za dalje korake. Fokus nam je na jačanju strukture, regrutaciji pouzdanih ljudi i sirenju uticaja kroz legalni biznis i pazljivo planirane poteze.
Ne ulazimo u sukobe bez razloga. Trenutno gradimo moc tiho i strpljivo.
7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije.
Cilj PAZARAC-a je da izgradi stabilnu i mocnu strukturu koja nece zavisiti ni od koga. Ne tezimo brzom haosu, već dugorocnoj kontroli i reputaciji u gradu.
Motivacija nam dolazi iz izdaje koja nas je naucila da se oslanjamo samo na sebe. zelimo da ojacamo organizaciju, prosirimo uticaj, obezbedimo resurse i postanemo ime koje se postuje, a ne izaziva sazaljenje.
Gradimo moc strpljivo, planski i bez emocija — da bismo jednog dana bili ti koji postavljaju pravila...
8. Zaključak / rezime / poruka.
PAZARAC je nastao iz izdaje, ali sa hladnom glavom i jasnom vizijom. Ne radimo impulsivno i ne pravimo haos bez razloga. Gradimo ime, jacamo strukturu i sirimo uticaj korak po korak.
Kod nas je lojalnost sve, a poverenje se ne daje olako.
Ne tražimo sukobe ali ih se ne plašimo.
Rastemo tiho. A kad dodje vreme, svi će znati ko smo.
Napustio sam staru strukturu jer nisam zeleo da budem pod tudjom komandom, Naučio sam kako sistem funkcionise, ali sam shvatio da je vreme da napravim svoju...
Osnovao sam PAZARAC kao porodicu.
Imam dve kuce jednu kao pokriće i jednu za interne sastanke, plus skladište koje ce da bude kao glavno...
Cilj nije haos, nego kontrola, Ne trazimo rat, ali ga ne izbegavamo.
Lojalnost je sve izdaja se ne prasta.
2. Priče viših zaposlenih. Kratka, ali sa važnim detaljima.
Desna Ruka (Zamenik Sef-a)
Bio je uz mene jos dok sam bio pod tudjom komandom, Video je kako razmišljam i odlucio je da ide za mnom, Zaduzen je za organizaciju ljudi, planiranje akcija i kontrolu lojalnosti unutar familije. Ako ja donosim odluku on je sprovodi bez greske.Operativac
Covek koji drži operacije. Vodi racuna o robi, distribuciji i sigurnosti skladišta. Nema improvizacije, sve ide po planu. Njegova preciznost je razlog zašto PAZARAC funkcioniše bez panike i haosa.Finansijer Zaduzen za legalni paravan i tok novca. On pere, ulaze i raspoređuje sredstva tako da sve izgleda cisto. Zahvaljujući njemu, familija ima stabilnost i pokrice.
3. Kako i gde su se sastajali viši službenici?Viši clanovi su se sastajali diskretno i po planu...
- Kuca – za glavne odluke i interne dogovore...
- Skladiste – za operativne planove i logistiku...
- U Pokretu – kratki sastanci u vozilima radi bezbednosti...
Pravilo: bez javnih mesta, bez okupljanja svih bez potrebe.
Zbog izdaje...
Shvatio sam da u tudjem sistemu lojalnost nema vrednost.
Zato sam odlučio da napravim svoju familiju gde je rec zakon, a izdaja se ne prasta...
5. Tip familije: Kriminalna / Neutralna
Kriminalna...
Ne pravimo buku bez razloga ali kada radimo, radimo ozbiljno.
5.1 Ako je kriminalna, navedite detaljan opis RP-a i opišite i legalne i ilegalne aktivnosti.
PAZARAC je organizovana kriminalna familija sa jakim legalnim pokricem, RP se bazira na ozbiljnim dogovorima, planiranju i hijerarhiji, bez bespotrebnog haosa.
Legalno posedujemo Ammunation biznis koji nam sluzi kao glavni paravan i stabilan izvor prihoda, kao i dve kuće i skladište kroz koje vodimo logistiku i poslovne sastanke.
Kriminalno delujemo diskretno i planski kroz kontrolu teritorije, uticaj, organizovane akcije i zaštitu interesa familije. Sve ide preko odobrenja vrha i bez improvizacije.
6. Opis trenutnog stanja stvari u organizaciji.
Posedujemo solidan kapital i određenu kolicinu naoruzanja, što nam daje sigurnost i spremnost za dalje korake. Fokus nam je na jačanju strukture, regrutaciji pouzdanih ljudi i sirenju uticaja kroz legalni biznis i pazljivo planirane poteze.
Ne ulazimo u sukobe bez razloga. Trenutno gradimo moc tiho i strpljivo.
7. Ciljevi i motivacije vaše organizacije.
Cilj PAZARAC-a je da izgradi stabilnu i mocnu strukturu koja nece zavisiti ni od koga. Ne tezimo brzom haosu, već dugorocnoj kontroli i reputaciji u gradu.
Motivacija nam dolazi iz izdaje koja nas je naucila da se oslanjamo samo na sebe. zelimo da ojacamo organizaciju, prosirimo uticaj, obezbedimo resurse i postanemo ime koje se postuje, a ne izaziva sazaljenje.
Gradimo moc strpljivo, planski i bez emocija — da bismo jednog dana bili ti koji postavljaju pravila...
8. Zaključak / rezime / poruka.
PAZARAC je nastao iz izdaje, ali sa hladnom glavom i jasnom vizijom. Ne radimo impulsivno i ne pravimo haos bez razloga. Gradimo ime, jacamo strukturu i sirimo uticaj korak po korak.
Kod nas je lojalnost sve, a poverenje se ne daje olako.
Ne tražimo sukobe ali ih se ne plašimo.
Rastemo tiho. A kad dodje vreme, svi će znati ko smo.