P
pajaaaa
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Sofija Ilicic
- - Razlog kazne
- rdm
- - Datum i vreme kazne
- 19.10.2025
- - Kratak opis situacije
- Drug mi je igrao dok sam spavao ubio random lika na snimku se cuje da nisam ja
- - Screenshot kazne
- Nemam screen jer nece da mi screen shot imam neki problem na kompjuteru
Drug mi je bio tu juce ja sam spavao on je igrao na serveru i ubio random lika, na snimku na zalbi se cuje da nije moj glas.
Ban sam na nedelju dana zbog toga ja nisam igrao to moze da se cuje i da se vidi po kretnji mog igraca ja 5 puta bolje igram i sve znam, plus sam bolnicar 8cin Lekar i to nikad ne bih radio ja, samo pecam i radim duznost u bolnici.
Zeleo bih unban jer nisam ja igrao niti sam znao da je on igrao, ja sam zaspo popodne jer sam bio umoran on je igrao i ubio random lika,ja to ne bih NIKAD uradio jer ne volim da krsim pravila i plus rpam bolnicara 8cin i pecam i prodajem to je moj roleplay.
Ja se duboko izvinjavam tom igracu kog je ubio drug.
id bana je 112-335
Ban sam na nedelju dana zbog toga ja nisam igrao to moze da se cuje i da se vidi po kretnji mog igraca ja 5 puta bolje igram i sve znam, plus sam bolnicar 8cin Lekar i to nikad ne bih radio ja, samo pecam i radim duznost u bolnici.
Zeleo bih unban jer nisam ja igrao niti sam znao da je on igrao, ja sam zaspo popodne jer sam bio umoran on je igrao i ubio random lika,ja to ne bih NIKAD uradio jer ne volim da krsim pravila i plus rpam bolnicara 8cin i pecam i prodajem to je moj roleplay.
Ja se duboko izvinjavam tom igracu kog je ubio drug.
id bana je 112-335
Last edited by a moderator: