PREGLEDANO Zahtev za Unban | №132

S

sabahudin Savic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Golubovic
- Razlog kazne
Psovanje
- Datum i vreme kazne
13.10.2025 19:26 traje mesec i1 dan
- Kratak opis situacije
Ragebait zatim ja nastupam
- Screenshot kazne
https://ibb.co/xt26PFXf
Zahtevam unban. Prvo bio sam isprovociran i dirnut situacijiom u kojom sam se nasao. Zato sam u afektu reagovao tako.Gde je i on sam napisao da me je vdm duze vreme, a zatim ja njemu opsovao.Smatram da su kazne prevelike za psovanje. vec sam 7 dana banovan, ako ne i duze mislim da je realna kazna ban od 5-7 dana.Vidim kada drugi psuju po serveru oni ne dobijaju ban i to prilikom postavljanja na forum dobija se ovakav odgovor

Asdasdasdasdasdaaa

ovaj sto mene vdma pola sata nije ragebait? Molim staf da pregleda ovo i da istrazi ko se sve nalazi u stafu i zbog cega je neko banovan a neko ne? Ja sam banovan zbog Forum Zalba-No89 by Golubovic.Gde on sam navodi na forumu da me je udarao jer sam ja pokusao da mu ukradem auto? kakva je to logika? Gde ja gubim strpljenje kojeg ocigledno imam dosta, Ali ipak dobijam kaznu, a neko nista.Molim da se pregleda ovo i nadam se da cu ubrzo dobiti unban jer ovo nije prvi put da se prema meni desava neka diskriminacija. Ne znam sto? Je l mogu dobiti makar neko objasnjenje nadam se da cete na sve lepo odogovoriti da ne bih morao 100 puta postavljati novi zahtev. evo njegove zalbe jasno navodi da me gazi da je odmah spec admin doaso nista od ovog se ne bi desilo spec admin ga je poslao na 12 sati. Resio situaciju klip je katovan i izvucen iz konteksta.Sve je sam naveo, ali ipak sam ja na kraju prosao.
Image 2025 10 19 223207795

Radujem se brzom odgovoru.

Last edited by a moderator:
Willa_

Willa_

Vlasnik projekta
Management
Reaction score:20
Zahtjev za UNBAN odobren.

Personalize

Top Bottom