PREGLEDANO Zahtev za Unban | №152

Status
Not open for further replies.
V

Velja Krstic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Cheat
- Datum i vreme kazne
23.10.2025
- Kratak opis situacije
Bio sam u zatvoru kao u dvoristu pocele su da padaju bombe sa neba umro sam otiso u bolnicu otiso sam da kupim oruzije i izaso sam i onda sam pokusao opet da udjem i video sam da sam ban dobio
- Screenshot kazne
https://chatgpt.com/backend-api/estuary/content?id=file_0000000060d861f5bbf7ff05e297651a&ts=489247&p=fs&cid=1&sig=b384ff7264aedce6e65f308e30c1ab00098a803fc28c3034d7550b31d86ec510&v=0
Poštovani administratori,

želim da se izvinim ako je došlo do bilo kakvog nesporazuma i da objasnim situaciju zbog koje sam banovan.
Nisam koristio nikakav cheat niti bilo kakav nedozvoljen program. U trenutku kada sam dobio ban, bio sam u zatvoru jer me je vojska uhapsila tokom pucnjave između naše familije Shadows i vojske.

U zatvorskom dvorištu su odjednom počele da padaju bombe iz neba i svi su poginuli — nije ostao nijedan vojnik, bolničar ni policajac. Nakon toga sam se normalno respawnao u bolnici, kupio oružje i izašao iz igre. Kada sam kasnije pokušao ponovo da uđem, video sam da sam banovan zbog “cheata”.

Koliko sam shvatio, jedan član iz naše familije je koristio cheat, pa smo svi automatski banovani. Molim vas da proverite logove i moj nalog (Velja Krstić – ID 375-721), jer stvarno nisam koristio ništa zabranjeno.

Igrao sam po pravilima i voleo bih da mogu da nastavim igru na serveru jer mi je zaista stalo do roleplaya i zajednice.

Unapred hvala na razumevanju i vremenu.

Srdačan pozdrav,
Velja Krstić

V

Velja Krstic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
inace ovo gde pise chatgpt nisam mogao da skrinam na pc pa sam slikao od telefona poslao chatgpt ulogovao sam se od pc-a i onda sam samo sejvovao sliku od chatgpta

Nikola Zivkovic | kRimiX

Nikola Zivkovic | kRimiX

Šmeker
Igrač
Reaction score:72
Pozdrav, sa tobom je Admin Level 1 & Head of Forum Team

Trebalo bi da si unbanovan vec. Ako nisi posalji svoj ID i otvori novi post.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom