PREGLEDANO Zahtev za Unban | №180

Status
Not open for further replies.
K3r1m_71

K3r1m_71

Batonga
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Enzio Vespuci
- Razlog kazne
hapsi me bez razloga1. Vrijedja me "majmune jedan" "glupane' "jedi govna" "ne seri mi tu" "glup si ko Kurac"
- Datum i vreme kazne
u 4:30 vrijeme. Na 2 sedmice
- Kratak opis situacije
Admin me uhapsi bez razloga ispred zatvora dok sam cekao odgovor admina za bug oko auta, jer sam kao navodno ukrao auto, i pocne da mi govori majmune glupane jedi govna i prije bana kaze glup si ko KURAC, ja sam uzvratio istom mjerom jer nije uredu da ja koji zelim da igram igrice i da uzivam, da dodje neko kome je dosadno i da da ban na 2 sedmice
- Screenshot kazne
stavio sam screenshot evo ovdje link:https://www.youtube.com/watch?v=l_mpHoQEsNU
1761585106576

Last edited by a moderator:
K3r1m_71

K3r1m_71

Batonga
Igrač
Prvi pocne vrijedjat, i sta ja treba da sutim, jel tako hocete da kazete da se radi na ovom serveru, ovdje nema nista IC OOC kada dodjete do Vrijedjanja drugih, zar nije ovo cak ilegalno i vodi se kao cyber vrijedjanje maltretiranje nisam siguran, jer je on prvi poceo? Ali to je nebitno nego sta nije uredu jeste admin abuse, ja mogu biti uvrijedjen a on ne moze?!

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
@Stanko Pletikosic sacekaj odgovor vecih admina

K3r1m_71

K3r1m_71

Batonga
Igrač
Prvi pocne vrijedjat, i sta ja treba da sutim, jel tako hocete da kazete da se radi na ovom serveru, ovdje nema nista IC OOC kada dodjete do Vrijedjanja drugih, zar nije ovo cak ilegalno i vodi se kao cyber vrijedjanje maltretiranje nisam siguran, jer je on prvi poceo? Ali to je nebitno nego sta nije uredu jeste admin abuse, ja mogu biti uvrijedjen a on ne moze?!
I samo zelim javiti,evo drugi je dan vise nisam ljut na uvrede admina, ne zelim ni sa kim ne prijateljske odnose, jer sam se odlucio samo za ovaj server

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Zahtev odbijen po nalogu vecih admina.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom