PREGLEDANO Zahtev za Unban | №218

Status
Not open for further replies.
D

danijelovich

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
- In-game nickname admina
Nemanja ne znam tacno prezime Cone se zove Administrator na discordu.
- Razlog kazne
Kako neko tvrdi korupcija..
- Datum i vreme kazne
01/11/2025 u Jutarnjim Satima Ja Mislim
- Kratak opis situacije
Ovako, Bio sam u Policiji Mladji Vodnik i sada kada vadimo opremu i ostalo dobijemo 500x Materija ja jer nisam hteo da bacam Materijale stavljao sam kod mene u automobil i oni su rekli kako sam ja njih pokrao, Gde sam ja rekao ne nisam vrati cu vam nemam nista od Korupcije jer zaradim 1 milion i vise na pcenaju za 2/3H.. Uglavnom vratio sam sve i kada su me priveli posle nekog vremena je Nacelnik Stanice Petrovic rekao ( Oslobodjen si svega, Proglasen si Nevinim nisi korumpiran ) ,Gde sam sinoc dobio samo Ban sa servera a rekli su da Sam Nevin i da su odbacene optuzbe protiv mene jer sam vratio sve.
- Screenshot kazne
Nemam jer nece da mi udje na server pise kao da nije moguce da udjem na server i ne mogu slikati ni screenshot
Ovako, Bio sam u Policiji Mladji Vodnik i sada kada vadimo opremu i ostalo dobijemo 500x Materija ja jer nisam hteo da bacam Materijale stavljao sam kod mene u automobil i oni su rekli kako sam ja njih pokrao, Gde sam ja rekao ne nisam vrati cu vam nemam nista od Korupcije jer zaradim 1 milion i vise na pcenaju za 2/3H.. Uglavnom vratio sam sve i kada su me priveli posle nekog vremena je Nacelnik Stanice Petrovic rekao ( Oslobodjen si svega, Proglasen si Nevinim nisi korumpiran ) ,Gde sam sinoc dobio samo Ban sa servera a rekli su da Sam Nevin i da su odbacene optuzbe protiv mene jer sam vratio sve,

D

danijelovich

Šmeker
Igrač
Reaction score:1
Inace bila je tu SAJ, Nacelnik Petrovic, Zamenik Komandira IJ92 Neki ,Jos dosta velikih cinova i oni su rekli isto da ne brinem da nisam korumpiran i da je to sve da sam ja cist i oslobodjen svega jer sam vratio to

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
zahtev odbijen

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom