PREGLEDANO Zahtev za Unban | №223

Status
Not open for further replies.
P

Petar Feres

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Korupcija bez odobrene RP Biografije
- Datum i vreme kazne
02.11.2025 00:59
- Kratak opis situacije
Napisao sam sve.
- Screenshot kazne
Postavio.
- Kratak opis situacije:

Iskreno, ne razumem zbog čega sam kažnjen. Igram na serveru kao lekar, u potpunosti poštujem RP pravila i nikada nisam učestvovao ni u kakvom obliku korupcije. Moj cilj je isključivo da pošteno radim svoj posao u okviru RP scenarija i doprinosim zajednici.

Moguće je da je došlo do greške ili nesporazuma, jer nisam imao nikakvu interakciju koja bi se mogla smatrati koruptivnom radnjom.

- Objašnjenje / molba za unban:

Molim administraciju da još jednom proveri moj slučaj. U potpunosti poštujem pravila servera i RP zajednice, i nikada mi nije bila namera da ih kršim.

Ako je došlo do greške ili pogrešnog tumačenja, voleo bih da se to razjasni i da dobijem priliku da nastavim da igram i doprinosim serveru kao lekar.

Server mi mnogo znači i iskreno uživam u zajednici koju ste stvorili. Nadam se razumevanju i pozitivnom ishodu.

Hvala unapred na vremenu i razumevanju.

P

Petar Feres

Gost Prestolnice
Igrač
Izvolite

Attachments

• 0.jpg
    0.jpg
    160.8 KB · Views: 9
P

Petar Feres

Gost Prestolnice
Igrač
Poštovana administracijo,

obraćam vam se sa molbom da ponovo razmotrite moj slučaj i odluku o banu.
Banovan sam zbog „korupcije bez RP odobrenja“, ali iskreno ne razumem u potpunosti zbog čega sam kažnjen, jer nisam učestvovao ni u kakvom obliku koruptivnih radnji u okviru RP scenarija.

Na serveru igram kao lekar, u potpunosti poštujem RP pravila i uvek se trudim da doprinesem zajednici. Od samog otvaranja servera uložio sam dosta vremena i truda u razvoj svog lika i RP priče. Takođe sam donirao sredstva za server – ne radi benefita, već da podržim projekat i zajednicu koju iskreno cenim.

Moguće je da je došlo do nesporazuma ili greške u proceni situacije, te bih voleo da se slučaj ponovo razmotri.
Nikada nisam imao nameru da kršim pravila, već da igram pošteno i doprinosim atmosferi na serveru.

Molim vas da još jednom proverite sve okolnosti i razmotrite mogućnost da mi se omogući povratak.
Server mi mnogo znači i voleo bih da nastavim da doprinosim kao lekar i aktivan član zajednice.

Hvala vam unapred na razumevanju i vremenu koje ćete izdvojiti da pregledate moj zahtev.

Srdačan pozdrav,
[RELJA KOVACEVIC]

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
zahtev odbijen

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom