P
Petar Feres
Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stanko Pletikosic
- - Razlog kazne
- Korupcija bez odobrene RP Biografije
- - Datum i vreme kazne
- 02.11.2025 00:59
- - Kratak opis situacije
- Iskreno, ne razumem zbog čega sam kažnjen. Igram na serveru kao lekar, u potpunosti poštujem RP pravila i nikada nisam učestvovao ni u kakvom obliku korupcije. Moj cilj je isključivo da pošteno radim svoj posao u okviru RP scenarija i doprinosim zajednici. Moguće je da je došlo do greške ili nesporazuma, jer nisam imao nikakvu interakciju koja bi se mogla smatrati koruptivnom radnjom. - Objašnjenje / molba za unban: Molim administraciju da još jednom proveri moj slučaj. U potpunosti poštujem pravila servera i RP zajednice, i nikada mi nije bila namera da ih kršim. Ako je došlo do greške ili pogrešnog tumačenja, voleo bih da se to razjasni i da dobijem priliku da nastavim da igram i doprinosim serveru kao lekar. Server mi mnogo znači i iskreno uživam u zajednici koju ste stvorili. Nadam se razumevanju i pozitivnom ishodu. Hvala unapred na vremenu i razumevanju.
- - Screenshot kazne
- -
Iskreno, ne razumem zbog čega sam kažnjen. Igram na serveru kao lekar, u potpunosti poštujem RP pravila i nikada nisam učestvovao ni u kakvom obliku korupcije. Moj cilj je isključivo da pošteno radim svoj posao u okviru RP scenarija i doprinosim zajednici.
Moguće je da je došlo do greške ili nesporazuma, jer nisam imao nikakvu interakciju koja bi se mogla smatrati koruptivnom radnjom.
- Objašnjenje / molba za unban:
Molim administraciju da još jednom proveri moj slučaj. U potpunosti poštujem pravila servera i RP zajednice, i nikada mi nije bila namera da ih kršim.
Ako je došlo do greške ili pogrešnog tumačenja, voleo bih da se to razjasni i da dobijem priliku da nastavim da igram i doprinosim serveru kao lekar.
Server mi mnogo znači i iskreno uživam u zajednici koju ste stvorili. Nadam se razumevanju i pozitivnom ishodu.
Molim vas da me unbanujete, zelim biti u ovoj zajednici, donator sam, zar stvarno mislite da zelim da sve izgubim za glupost, molim vas ili mi makar smanjite ban, jer je jedino gdje se osjecam sretno je ova zajednica
Hvala unapred na vremenu i razumevanju.
Moguće je da je došlo do greške ili nesporazuma, jer nisam imao nikakvu interakciju koja bi se mogla smatrati koruptivnom radnjom.
- Objašnjenje / molba za unban:
Molim administraciju da još jednom proveri moj slučaj. U potpunosti poštujem pravila servera i RP zajednice, i nikada mi nije bila namera da ih kršim.
Ako je došlo do greške ili pogrešnog tumačenja, voleo bih da se to razjasni i da dobijem priliku da nastavim da igram i doprinosim serveru kao lekar.
Server mi mnogo znači i iskreno uživam u zajednici koju ste stvorili. Nadam se razumevanju i pozitivnom ishodu.
Molim vas da me unbanujete, zelim biti u ovoj zajednici, donator sam, zar stvarno mislite da zelim da sve izgubim za glupost, molim vas ili mi makar smanjite ban, jer je jedino gdje se osjecam sretno je ova zajednica
Hvala unapred na vremenu i razumevanju.