PREGLEDANO Zahtev za Unban | №228

Status
Not open for further replies.
P

Petar Feres

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Korupcija bez odobrene RP Biografije
- Datum i vreme kazne
02.11.2025 00:59
- Kratak opis situacije
napisao sve
- Screenshot kazne
-
Poštovana administracijo,

obraćam vam se sa molbom da ponovo razmotrite moj slučaj i odluku o banu.
Banovan sam zbog „korupcije bez RP odobrenja“, ali iskreno ne razumem u potpunosti zbog čega sam kažnjen, jer nisam učestvovao ni u kakvom obliku koruptivnih radnji u okviru RP scenarija.

Na serveru igram kao lekar, u potpunosti poštujem RP pravila i uvek se trudim da doprinesem zajednici. Od samog otvaranja servera uložio sam dosta vremena i truda u razvoj svog lika i RP priče. Takođe sam donirao sredstva za server – ne radi benefita, već da podržim projekat i zajednicu koju iskreno cenim.

Moguće je da je došlo do nesporazuma ili greške u proceni situacije, te bih voleo da se slučaj ponovo razmotri.
Nikada nisam imao nameru da kršim pravila, već da igram pošteno i doprinosim atmosferi na serveru.

Molim vas da još jednom proverite sve okolnosti i razmotrite mogućnost da mi se omogući povratak.
Server mi mnogo znači i voleo bih da nastavim da doprinosim kao lekar i aktivan član zajednice.

Hvala vam unapred na razumevanju i vremenu koje ćete izdvojiti da pregledate moj zahtev.

Molim vas oprostite, svjestan sam za sta se teretim, nece se vise nikada ponoviti, mnogo se kajem za sve, ne mogu izdrzati da ne igram na BMRP, ne mogu bez ove zajednice.

Srdačan pozdrav,
[RELJA KOVACEVIC]

Attachments

• 0.jpg
    0.jpg
    160.8 KB · Views: 6
N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
zahtev odbijen, warn zbog spama na forumu