PREGLEDANO Zahtev za Unban | №238

Status
Not open for further replies.
R

Relja Kovacevic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Stanko Pletikosic
- Razlog kazne
Korupcija bez rp odobrenja
- Datum i vreme kazne
02.11.2025 00:59
- Kratak opis situacije
Napisao sve
- Screenshot kazne
Trenutno ne mogu poslati
Pozdrav, pisem molbu za unban vec iskreno 5eti put, priznajem da sam ukrao iz skladista bolnice 350 KOMADA medicinske opreme i 14 komada defibrilatora, za to sto sam ucinio nemam nikakvo opravdanje osim da sam se ponio kao deriste glupo, iskreno, na serveru sam od otvaranja, donator sam, prije ovoga sto sam ucinio, nikada nisam prekrsio RP pravilo, moje vrijeme otkako sam dobio permaban, zdravstveno i psihicko stanje se pogorsalo, jer mi je mnogo tesko sto ne mogu biti clan projekta, kajem se za svoje postupke i nadam se da ako makar ne mogu dobiti odmah unban, da mi se skrati vreme bana, ponavljam priznajem svoju gresku i molim za vas oprost, ljudi smo, svi gresimo, ja nisam smio kao lekar ali dzavo je pdnio svoje, molim vas dopustite mi da se vratim ovoj prici, jer bez ovog servera ja se osjecam prazno, hvala puno na odvojenom vremenu, oprostite jos jednom za sve.

R

Relja Kovacevic

Gost Prestolnice
Igrač
Znam da to sto sam ucinio je pogresno ali molim za vas oprost, jer ne igranje vaseg projekta me cini depresivnim, ovo ne govorim da se sazaljevate ili slicno, samo mi to sve tesko pada, jer sam se svezao sa svim kolegama i projektom, trazim od vas ono najbitnije, a to je srce, obecavam da vise nikada ovo necu ponovit

R

Relja Kovacevic

Gost Prestolnice
Igrač
Znam i da sam vas smorio, ko sam ja jedan u milion, ali eto, trudim se da se vratim u ovu pricu, sve priznajem, znam sta sam ucinio, trazim zadnju sansu…

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
Zahtev odbijen, twink forum nalog banovan

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom