PREGLEDANO Zahtev za Unban | №249

Status
Not open for further replies.
M

Mirko Krompijevic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Nikola Golubovic
- Razlog kazne
u opisu
- Datum i vreme kazne
12:06
- Kratak opis situacije
dobio sam jail jer sam rekao uvredu
- Screenshot kazne
https://x.com/GabrijelKu47242/status/1986049528747712574/photo/1
Igrac mi je psovao majku i zvao me ciganom. Nisam to trpeo i rekao sam mu "cigan je onaj ko te napravio" ja ne vidim kako je to diskriminacija jer ja nisam rekao da je lose biti cigan (jer mi je govorio da sam cigan rekao sam to u fazonu da mu je tata los primer i da ga je lose odgoio), ja zahtevam unban jer ovo nije diskriminacija na ikoga niti vređanje ikoje nacionalne manjine nego odgovor igraču koji me psovao. Ja mislim da bi demorgan bio pravedniji nego nedelju dana ban sa servera, stvarno ne zelim ban jer je server jako dobar i zanimljiv i zelim ga nastaviti igrat ja nisam glup da tako vređam bespotrebno jer svi znamo da kad bi nam neko psovao maajku da bi mu uzvratili. Ja razumem da ne mogu proci bez kazne ali ova kazna meni i mojim drugovima zvuci pre stroga. Ja se ispricavam jer znam da sam postupio kako jesam ali mi je ovo prvi ban sa servera i stvarno se nece ponovit jer sam sada saznao da nema veze kako kome odgovorim jer i ja mogu biti kažnjen kao sto jesam sada, ali opet kažem izvinjavam se i ja i moji drugovi misle da demorgan zvuci kao pravednija kazna nego da ne mogu igrat sa drugovima nedelju.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
kaznjeni ste obojica iz te zalbe, zahtev odbijen
ukoliko imas primedbu na odluku admina okaci zalbu na staff, sledeci postavljen zahtev za unban ce se rezultirati kaznom na forumu za spam

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom