PREGLEDANO Zahtev za Unban | №267

Status
Not open for further replies.
LUSI GM

LUSI GM

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Ovim putem podnosim zalbu na prekrsenom pravilu 3.2.1 koja mi je urucena zbog vrijedanja familije.

Iskreno zalim zbog svog ponasanja i reci koje sam izgovorio radilo se u trenutku ljutnje i nepromisljenosti, zbog cega mi je iskreno zao.
Od tada sam svjestan neprihvatljivosti takvog ponasanja i ubuduce cu paziti da se slicna situacija vise ne ponovi nisam imao namjeru uvrijediti nekoga.
Molim da se moje iskreno kajanje uzme u obzir pri donosenju odluke.

Hvala sto ste procitali ovu zalbu.

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
posalji mi link zalbe preko koje si kaznjen i sliku koju ces da upload na imgur ili direktno ovde gde se vidi tvoj id i razlog kazne

LUSI GM

LUSI GM

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
Ovim putem podnosim zalbu na prekrsenom pravilu 3.2.1 koja mi je urucena zbog vrijedanja familije.

Iskreno zalim zbog svog ponasanja i reci koje sam izgovorio radilo se u trenutku ljutnje i nepromisljenosti, zbog cega mi je iskreno zao.
Od tada sam svjestan neprihvatljivosti takvog ponasanja i ubuduce cu paziti da se slicna situacija vise ne ponovi nisam imao namjeru uvrijediti nekoga.
Molim da se moje iskreno kajanje uzme u obzir pri donosenju odluke.

Hvala sto ste procitali ovu zalbu.

posalji mi link zalbe preko koje si kaznjen i sliku koju ces da upload na imgur ili direktno ovde gde se vidi tvoj id i razlog kazne

N

Nikola Golubovic | Golub

Menadzer Legalnih Fakcija
Igrač
Reaction score:15
zahtev odbijen, kazna ostaje
sledeci postavljen zahtev ce se rezultirati spamom na forumu i bices kaznjen

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom