B
BrendyRP25
Početnik
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Nemanja Nenadovic
- - Razlog kazne
- Pravilo Projekta 3.3
- - Datum i vreme kazne
- 13.11.2025 02:43
- - Kratak opis situacije
- Mogucnost da sam rekao momku to jest kolegi iz vojske ,, kako musliman moze da bude deo sprske vojske a zove se Admir??,,
- - Screenshot kazne
- https://imgur.com/tx4XQQS
Pre svega moje veliko postovanje ovoj zajedinic koja radi svoj posao kako treba i bez problema..Ja sam veliki ljubitelj ovog servera jer mi se svidja taj sistem i princip rada kako funkcioniose nikada u zivotu nisam nikoga prevario niti uvredio na neki poseban nacin,dosao sam na ovaj server pre 2 nedelje otp i ostao sam tu i nigde ne zelim da idem jer sam sebe video tu jer pre svega volim ovaj server jer sam bio u vojsci nedelju dana i samo sam sve vreme bio na duznosti nisam izlazio sa duznosti ni do grada ni nigde znaci konstantno kasarna i tako nedelju dana po par sati..imamo velika iskustva i znanja kao Sluzbeno lice bilo to vojska ili policija,sinoc kada se desila ta situacija da sam nezvanicno dobio otkaz iz vojske i dobio nalog od VBA za privodjenje tog dana mi je dosao igrac pod imenom Admir Leskovic bez predstavljanja i bez icega trceci dosao i zavezao i odveo do celija bez da mi kaze razlog i zasto posle nekog vremena provedenog u celiji ja sam Admira pitao na fin i pristojan nacin ,,kako moze musliman da bude devo vojske srbije?,, jer se zove Admir a Admir ime je muslimanskog porekla plus Leskovic jer iz Bosne znam 2 momaka koji nose to prezime..njega nisam uvredio apsolutno nikako kako on navodi da sam ga uvredio a nisam ja njemu nit sam rekao Balija,Muslimancino...itd ja sam na fin i kulturan nacin postavio pitanje gde je on bio bezobrazan a ne ja..Ja imam veliko postovanje prema nacionalnoj osnovi i prema veri i ostalim stvarima jer prvenstveno imam prijatelje koji su druge veroispovesti i koje jako volim i postujem. Tako da ja smatram ovo jednom velikom greskom i zabludom a momak ako se uvredio rado cu mu se izvinuti..samo da ne dobijem ban jer jako volim ovaj server i zelim da ostanem ovde do kraja dokle god traje server ovim putem zelim da mi date sansu ako je ikako moguce ja bih vas zamolio..hvala unapred ekipo!