Niko Corss
Gost Prestolnice
Media Partner 1
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Milutin Tadic
- - Razlog kazne
- Forum Zalba
- - Datum i vreme kazne
- 06.01.2026
- - Kratak opis situacije
- ovim putem želim da podnesem žalbu na svoj ban i detaljno objasnim situaciju koja je dovela do njega. Svestan sam da sam pogrešio i nisam ovde da negiram svoju krivicu, već da pružim kompletnu sliku događaja i zamolim za razumevanje. Sve je počelo sa igračem Gabo, koji je ranije radio kod mene u RTBG frakciji. Dobio je tri opomene zbog nepoštovanja, vređanja viših činova i kršenja pravila, nakon čega je dobio otkaz (po potrebi mogu dostaviti dokaze). Nakon toga je počeo svakodnevno da zove mene i kolegu Stefana na telefon i da nas vređa vrlo teškim rečima (psovke, uvrede porodice itd.). Zbog toga smo odlučili da odigramo RP kidnapovanja. Prvi put je sve prošlo regularno i fer — imali smo maske, RP je ispoštovan. Međutim, nakon toga je Gabo počeo da radi MG prema nama, a kada smo drugi put pokušali RP kidnapovanja, počeo je da beži u zelene zone (kazino, USP, prodavnica ribe) i na kraju na prod, zbog čega nije bilo moguće odigrati fer RP. To smo prijavili, ali nam je rečeno da za to trenutno nema kazne. Kasnije, u trenutku nervoze i nakon niza uvreda koje mi je on uputio, ja sam pogrešio i vratio uvredu — deo toga je on snimio, ali nije priložio deo gde on mene provocira. Ne bežim od toga, priznajem grešku i žao mi je što sam reagovao tako. Molio bih administraciju da razmotri smanjenje kazne ili unban. Volim RP, aktivan sam igrač, zamenik sam lidera u RTBG-u i imam više ozbiljnih RP priča (sa BIOM i sl.). Spreman sam da prihvatim bilo kakvu alternativnu kaznu — zatvorsku kaznu šta god smatrate ispravnim — samo bih voleo da mogu da se vratim na server i nastavim sa normalnim RP-om. Još jednom se izvinjavam za grešku i nadam se drugoj šansi. Hvala na razumevanju.
- - Screenshot kazne
- Evo nekih od dokaza...