F
fiksi
Batonga
Igrač
Reaction score:0
- - In-game nickname admina
- Stefan Belic
- - Razlog kazne
- Pravilo projekta 3.2.1-psovanje roditelja
- - Datum i vreme kazne
- 9.12.2025. 21:35
- - Kratak opis situacije
- Bio sam priveden i par puta sam pitao koji je razlog, nisam dobio odgovor i iznervirao sam se i opsovao sam mu majku i posle toga dobio ban.
Dobro vece , pre 4 dana sam dobio ban od administratora 211-580 , Stefan Belic zbog krsenja pravila projekta 3.2.1 koje jesam prekrsio i zao mi je zbog toga. Da predjem na stvar i objasnim situaciju dana 9.12.2025. oko 21:35 sam se vozio u autu sa jednim drugom , isli smo preko mosta koji je bio blokiran zbog vandrednog stanja ( sto nismo znali u to vreme ) , policajci i vojnici istog trenutka krenuli da pucaju po nama mene su ubili , a drug je uskocio u vodu gde je i umro mene su zatim oziveli i stavili mi lisice. Kada su me stavili u vozilo , posle par puta postavljanja istog pitanja "Zasto sam priveden?" jer u to vreme nisam znao , opsovao sam majku jednom od policijskih sluzbenika. Sto jeste za kaznu koju sam kasnije i dobio. Pre svega bi hteo da se izvinim svim policijskim sluzbenicima iz PU Beograd zbog mog nesaradjivanja i psovki na njihov racun , isto tako bih hteo da se izvinim celom staff timu. Proslo je malo vremena od bana i razmisljao sam malo o tome , mislim da sam pogresio ali isto tako mislim da zasluzujem drugu sansu koju necu prokockati i gde se to nece vise ponoviti. Stvarno mi je zao zbog te situacije i zelim da igram na ovom serveru jer svi moji drugari igraju na istom.