PREGLEDANO Zahtev za Unban | №384

Status
Not open for further replies.
M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Koks Smith
- Razlog kazne
5.10.
- Datum i vreme kazne
14.12. I 7 dana
- Kratak opis situacije
Bili smo na auto pijaci igrac je zeleo da kupi moje vozilo Skoda octavia 2018 gde sam ja rekao da moze uzeo je probao i rekao da zuri da oce da kupi bili smo ispred pijace ponudio sam mu jedno 10 puta nije htelo rekao je da mu neda da prihvati gde sam mu ja rekao evo stavicu na pijacu tu sam potrosio vise od 30k na stavljanje vozila na pijacu i posto mi je ostalo malo para predlozio sam mu da mi posalje pare a ja cu njemu dati auto na poklon lice mi je dalo 2.49m gde sam ja po molbi i zahtevu mog drugara usao u auto i njega izbacio i pobegao.
- Screenshot kazne
/
shvatio sam svoju gresku nije bila lepa u opste a kamoli za primer molim vas da li bi mogli da me unbanate igram na vasem serveru svaki dan aktivan sam igrac smatram da trebate da mi oduzmete 2.49m i vratite igracu ali molim vas bez vaseg servera ne mogu odlican je i stvarno mi se igra.
ISKRENO izvinjenje igracu kog sam pokusao da skema shvatio sam svoju gresku i OBECAVAM da se nikad vise nece ponoviti kunem se u majku koja mi je umrla 2019 hvala vam.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Koks Smith | k0ks

Molim te reci mi da li je ovo reseno i izjasni se povodom ove situacije.

M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Vraticu licu novac nazad i obecavam da cu mu kad mu budem vracao da cu mu se iskreno izviniti i OBECAVAM da se ista greska nece ponoviti molim vas dajte mi drugu priliku.

Koks Smith | k0ks

Koks Smith | k0ks

Direktor
Igrač
Situacija nije resena.. Pare nisu vracene, decko je prevaren ostao.

Koks Smith | k0ks

Koks Smith | k0ks

Direktor
Igrač
Sto se mene tice ja ne odobravam ovaj zahtev za unban...

M

Milos Kujovic

Gost Prestolnice
Igrač
Izvinjavam se jos jednom celoj administraciji i igracu kome sam uzeo novac molim vas za unban i isto tako se veoma kajem i obecavam da se vise ponoviti nece VRATICU MU NOVAC SNIMICU VAM ILI CEMO BITI U POZIVU SA ADMINISTRACIJOM KAKO MU SALJEM PARE

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom