PREGLEDANO Zahtev za Unban | №387

Status
Not open for further replies.
A

AnesPandooo

Početnik
Igrač
Reaction score:0
- In-game nickname admina
Anes Pandjooo
- Razlog kazne
Pravilo projekta 5.7
- Datum i vreme kazne
00:41
- Kratak opis situacije
Postovani, obracam se povodom bana koji se desio 14.12. 00:41, bio sam vec poslat u demorgan na izvrsavanje svoje kazne ali kad sam stigao u demorgan neki random lik je DM-o i ubijao nas vise puta kad bi izgubio svest, zvao sam par puta admina da speca tog lika jer nije prestajao da to radi, admin me je vise puta iskulirao na poziv da speca i onda na kraju je rekao da posaljem snimak. Nakon toga sam se ja iznervirao gospodo jer na vise projekata sam bio i nikada ne koristim snimanje jer imam svoje privatne podatke koje ne delim. Voleo bih da se razmotri ova situacija o unbanu ja sam svestan da sam pogresio i da nisam trebao da vredjam projekat. Ja se iskreno izvinjavam sto sam ovo uradio, osecam se lepo na vasem projektu i voleo bih da nastavim da gradim pricu i podrzavam projekat. Hvala unapred
- Screenshot kazne
https://ibb.co/JRJmYp7q
Poštovani, obraćam se povodom bana.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
@Stefan Belic | Mafija

Molim te izjasni se povodom ove situacije.

Stefan Belic | Mafija

Stefan Belic | Mafija

Šmeker
Forum Administrator
Quality Standards Team
Event Team
Igrač
Reaction score:59
Pozdrav, jasno vredjanje i psovanje projekta preko reporta, takodje sam te pitao imas li snimak da bih brze pregledao i reagvao, odmah si poceo drsko i spominjanje da smo kao ostali i trazimo snimke. Znas i sam sta si napisao mogu i izneti ovako ovde... Sto se mene tice okej je da dobijes unban ali naravno sledeci put ti se nece progledati kroz prste

A

AnesPandooo

Početnik
Igrač
Reaction score:0
Pozdrav, jasno vredjanje i psovanje projekta preko reporta, takodje sam te pitao imas li snimak da bih brze pregledao i reagvao, odmah si poceo drsko i spominjanje da smo kao ostali i trazimo snimke. Znas i sam sta si napisao mogu i izneti ovako ovde... Sto se mene tice okej je da dobijes unban ali naravno sledeci put ti se nece progledati kroz prste
Izvini jednostavno sam bio pod pritiskom od lika sto je dm-o sto niko nije mogo makar izdvojiti 2 minutes za spec. Ja bih bio zahvalan ako me unbanujete, a pricacu sa drugarom koji je ovde dugo kod Vas da mi napravi snimanje da imam u buduce dokaze.
Unapred zahvalan I izvinjavam se svim clanovima staff-a.

Cone🚀

Cone🚀

Bezbednosna Discord Agencija
Chief Administrator
Administrator
Legal Faction Management
Igrač
Reaction score:3
Pozdrav,sa vama je Chief Administrator & Legal Faction Management

Vas zahtev je odobren i kazna ce vam biti smanjena na 15 dana i upozorenje 1/4.

Status
Not open for further replies.

Personalize

Top Bottom